Bu sesler gerçektir Cehennemde azab çekenlerin Çoglık Sesleri !!
Şimdi İzleyeceginiz Vcd Hİçbir Menfaat Gözetmeksizin ALLAH Rızası
için Hazırlanmıştır.Kopyalanması, Ve Çoğaltılması Helaldir.

Şimdi İzleyeceginiz Film Bir kaç Rus bilim adamının Yer Altındaki
Korılmaları İnceleme Esnasında Yerleştirilen Cihazlara
kaydedilen Çığlık Sesleri İçermektedir.

Rus Bilim Adamları, Ve Daha Birçok GAyri Müslim kimselerin İman
Etmelerine Veile olan Bu mucizevi Olayın, İzleyuen Tüm Din kardeşlerimin Yoluna Işık tutmasını Yüceler yücesi ALLAH'dan Dilerim..

https://www.youtube.com/watch?v=e5J_tCttwhw&feature=related


" Almora "
Bu yalanlanmadımı :D
Bence bu Su borularından gelen sesler.

Ve o Almora benim player nickim :)
Su boruları hıı sen ve senin gibiler öle sanar, Agzımı bozmak istmeiyom enin gibiler zxaten uoya kilitlenmişiniz Dinden Haberiniz nerdee olacak, Töbe estagfurullahda Allah 1 oldugunuda bilmessinizdir..
Herkül , cehennem ve cennet kıyametten sonra oluşacaktır =).. Bunu bir araştır öğrenirsin .. Hem isteyen allah'ın 1 olduğuna inanır isteyen Olmadığına ? Bunu yargılamak sana düşmez tamammı ? Mesela kendine bak , Nickin Herkül Yunanların inandığı yıldırım tanrısı zeusun oğlu ? İyi geceler.
Çok Gereksiz Herkesin İnancı Kendine Ben İnanmıyorum Ha noldu Dünyanın sonumu geldi :D lol ya
Sadece Ben Söledim İster inanın İster inanmayın bu Gerçege Peki hiç düşündünüzmü nasıl olduk Bu Elimiz Beynimiz Hissedme duygumuz NAsıl Oldu.. Kıyamete , allaha , meleklere ister inanın ister inanmayın size kalmış NE diyim !
yaw birisi dayak yiyio herhalde öle geldi cehennemmiş pehhh. Allaha inancım sonsuz fakat helgoranın dediği gibi cennet ve cehennem ahiret günü kurulucaktır ve bütün ruhlar Allah'ın cc bahşettiği yere gidecektir bunlar yalan uydurma beyin yıkamak için söylenen uydurma şeyler böyle birşey olsaydı youtube'da değil CNN de yayınlanırdı. ki CNN de bile yayınlansa yinede inanmazdım. eğer sende allaha ve sen gönderilen kutsal kitap olan Kuranı Kerime inanıyorsan bunlara inanma.
Valla bilader Sen de Dogru Sölüyorsun ama Neden dogru olmasın
Adam anlatmış hâla neden doğru olmasın diyo :)

Psikologa git sen.
Bunlar malesef cahillikten gelen birşey. Kuran-ı Kerim'in mealini okumanızı tavsiye ederim. Bizde Kuran-ı Kerim'i Arapça okuduğumuz için bir çok şeyi(Hiç bir şeyi) anlamıyoruz. Bu tabikide doğal birşey. Bundan dolayı bilgimiz olmadığı bir çok şeyden korkar hale geldik.
Novice
0.6
Cahillik ne hazin şey.
Biri cok guzel not dusmus oraya ...

Arkadaşlar.. cennet cehennem daha kurulmadı biliyorsunuz. kıyametten sonra kurulacak. hem eğer bu sesler cehennemden olsaydı inanın çok daha korkutucu olurdu. allahuteala diğer dünyayla ilgili sır vermiyor hele ki şu zamanda.. eğer verseydi herkez inanırdı. ahir zamandayız..
Duyduğum,bildiğim kadarıyla size arz ediyorum.

1-) Cennet ve Cehennem'i Cenab-ı Allah yaratmıştır.(İlk yarattıklarından sayılırlar)
2-) Mahşer Gününde Cennet ve Cehennem İnsanların karşısına getirilecektir.
3-) Ölen bir kimse kafir dahi olsa Cehenneme yollanmaz.Ölümden Kıyamete kadar olan süre içerisinde kabir azabı vardır.Cehennem vizesi Mahşer günü Hak Teala'ya hesap verdikten sonra belli olacaktır.
4-) Bunlar iki Rus bilim adamının veya başkalarının uydurdugu şeylerdir.(unutmayalım ki Allah dilerse herşey olur.)
5-) İslam'ın butur şeylere ihtiyacı yoktur.Bilmeden yalnış bir akımın voltajı oluyorsunuz.
Cehennem 40 bin sene yakılmıştır ta&裟ki kıpkırmızı olana kadar. 40 bin sene daha yakılmıştır ta&裟ki bembeyaz olana kadar.
Ve 40 bin sene daha yakılmıştırki ta&裟ki simsiyah olana kadar. Orası işimdi simsiyah ve zifiri karanlıktır. Der Kitaplarımız.

Cehennem sesi falan hikaye. Böyle şeyler herkez tarafından duyulmaz. ve duyulsada o cehennem sesi diyil kabir azabinin sesi olur. Bunlar fasa fiso kayıt etmişler falan filan.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.