Merhaba Ultima Online oyuncuları ,

Bildiğiniz gibi son dönemlerde ismi geçen kişinin yapmış olduğu tehtitleri ve saldırılarıyla ismini bilmiyen yoktur.
Evaluate uo olarak bundan 1.5 ay önce yapmış olduğumuz şikayet dilekçesi için delil toplamamız devam etmektedir.

Konunun amacı bellidir , dava yönünden delil toplama işlemi devam etmekte.
Sizden ricam sizlere ettiği tehtit mesajlarını , videolarını aşşağıda belirttiğim mail adresine yada özel mesaj yoluyla tarafıma gönderebilirseniz bu kişi hakkında en kısa zamanda dava sonuçlanmış ceza almış olucaktır.

Mail adresi: [email protected]

Ultima-strike yönetimine
Efe Tatar hakkında açılan konuları silerek ve bu kişiyi buradan uzaklaştırmayıp halen ticaret yapmasını sağlamanız ve bir çok kişinin mağdur edilmesine göz yumdunuz. Umarım bu konuyu kilitleyip atmazsınız yada silmezsiniz bizlerde artık sizin için Taraflı Yayıncılık yapıyorsunuz demeyiz.

Saygılarımla
Suçlama tek bir kişi tarafından kaydı alınır bunu bilmelisin öncelikle,sıkıntısı olan dilekçesinide yazar savcılığada verir zaten.
Efe tatar kraldır .Hırsızlar da kral olur, Tarafsız yayına devam tabiki ,sizde yönetim gibi objektif bakın olaylara bu konuda nasılsa kitlenicek .Boşuna uyarı almaya gerek yok.
Suçlamayı yapıcak olan kişi zaten benim , bunun haricinde ek olarak delil istemekteyim delilleri gönderenlerin kesinlikle olay içerisine dahil edilmiceğini bilgisine sunarım. Eğerki diledikleri taktirde toplanan delilleri şikayetçi olmak isteyenler paylaşırım , aşşağıdaki linkteki yazının çıktısını alarak doldurup ve size göndericeğim delilleri (DVD içerisinde) en yakın emniyet şube müdürlüğüne yada 0 (212) 636 29 83 numaraya dilekçenizi faxlamanız yeterli olucaktır.
başka bir inatçı arkadaş daha.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.