Kafam karıstı |ZagoR| nece :S
Xantier

Türkçede X harfi oldugunu sanmıyorum.

Ben kendıme Aramachus derım vede memnumun türkçeyi savunmak ismnini türkçe yapmakla değil , yazılarında türkçeye dıkkat edip ettirmekle ilgilidir.
Yo hayır. Türkçe kelimeleri garip harflerle bozan kişilerden sözediyordum ben. "yha" "çıqçaz mı dı$arı" gibi garip şeyler. İsmim yabancı olabilir , aramızda konuştuğumuz dil önemli.
burası türkçe bi forum dio

Nereden: Turkey Izmir

şahıs ben türkçeye önem veririm dio virgülden sora büyük harfle başlıo

asıl büyük ayıp budur adam liseye geçmiş virgül kullanmayı bilmiyor

senin türkçe öğretmeninin ...........

Xantier , Master samurai

bütün gün dışardaydım yorgun bi halde yazdım onu normalde zaten özen gösteririm o dediğiniz ;

yha

doğmamaaa 4günckk kldııııııııııııı ( bi kızın msn inden aldım )

böle yazıları bende hiç sevmiyorum aslada kullanmadım eksidende şimdide

ayrıca saçmalamadan ingilizce kelime kullanmanın hiç bir kötülüğü yoktur ama bazı şahıslar ingilice ile türkçeyi birleştirir yada işte bu yukardaki örneklerdeki gibi yazar onlar ayrı fakat ben direk ingilizce bir kelime yazdıysam kimse karışamaz

fearsome

seninle ilgili yorum yapmıcam imzana bakan zaten ne kadar ezik biri olduğunu anlıyor ve susuyor..
sidius 16 yaşında küçüçük "veletsin" konuşma tarzına dikkat et abuk subuk konuşup adamın canını sıkma...Madem o kadar duyarlısın virgül'den sonra büyük harf, küçük harf muhabbeti yapıcak kadar neden türkçeyi mundar edercesine cinema falan filan diyorsun, hak vericeğin yerde bitirimlik yapma neyse daha yazardım ama yeri uygun değil...

gelelim Nereden: Turkey Izmir meselesine sitenin alt yapısında ülke seçimlerinde turkey yazıyorsa bu onun suçumu çırpındıkça batıyorsun süt ürünleir mamülü seni

Ayrıca zagor yanlış düşünüyorsun " ya brother benim computer bozuk " diye türkçe'nin içine etmek ayrı, takma ad olarak kullanmak ayrı aralarında dağlar kadar fark var biraz düşün anlıyacağına eminim :)
Lucretius :
berkanu :
Fearsome : saçma şeylermi yazıyorlar adamlar seni adam gibi konuş şu türkçeyi diye uyarıyorlar bide üste çıkmaya çalışıyorsun

"cinema" değil "sinema" şu ingilizcenin taa a...

ingilizce dünya dili çocuk belki kendini geliştiriyordur :) kimseye karışamayız öyle bi hakkımız yok
burası türkçe bir forum.

peki burası türkçe bir platformsa.

Off Topic ?
@Elysia
:yes Birde şuna bakın

:)
Konu bi hayli sapmış.
Bu yüzden Topici kilitliyorum
dencek bişi kalmadı sanırım .

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.