Haha abi konuştuğunuz konuya bakın ya. Hiç konu kalmadımı başka :D
Adept
4.3
Anemon :asik2
Konunun neyi war ne güzel işte :kikirik.Bedava bilinçlendirme dersi vermeye baslıycam :ters

@Anemon
Neran sana bişey demeye çalışıyor :kikirik
Konuşunca ayıp dersiniz konuşmayınca bunlar konuşulmalı dersiniz. :sinyal:sinyal
Sercan ( Michaell ) Bu senin hastalıgın değilmiydi yahu :lolxDxD
Flame ayıp ediyorsun bak şimdi. Sercan online değil su an. :no:no
Olsun gelince okur o (: Anlatırdı bana günde su kadar yapıyorum bu kadar yapıyorum vs diye xD
Hakkaten kadın nası dayanıyo şaka maka sağlam olmak lazım =P
Sercan'la bir de aynı şehirdeyiz. Bize bulaşmasın sakın!!!:kork:kork:kork:kork
Neran : Anemon :asik2

:kikirik:kikirik Hahahaaahha :D
Uzak dur valla fistandantilus belli olmaz Sercan'ın işi xD Bulaştırır bilerek xD
Massimo üyesi avatar
Anemon :uhoh
Jr.Haydar Dümen kesildin başımıza yavaş biraz
Akillis :
Anemon :
Andain : Aslında 40dk da 5 kere bişe değil yapmak..

denedinmi???

yapta görelim hadi 40dk 5kere bişey değilmiş pehhh:ters

eğer yapabiliosan anormal birisin demektir yani bu kadın gibi :D

ama imkansız 40 dk max 3 çıkar benden :D

Niye yapilmasin? Bu kiza gore degisir, yapan erkege gorede ...
ben anemon'a katılıyorum naptınız 40dk da 5 kere ha ama kişi yaklaşık 1 aydır sap geziniyorsa orasını bilemem
1 aydır sap geziyorsa bile toplanan bütün sperm ilk boşalmada hepsi gider. Vücudun bundan sonra tekrar üretmesi lazımda o da o kadar zamanda. Hasta olmayan bir insanın kolay kolay yapabilecegını sanmıyorum.
Penis Control Kası (PC)

Arkadaşlar şunu söyleyeyim , Şu anda erkeklerin %98 inin varlığından bile haberdar olmadığı bir kasımız var. Bu kas erken boşalma gibi çok önemli bir sorunun ev sahipliğini yapıyor
Bu kas geliştirilebilir ve geliştirildiği takdir de sertleşmeme sorunu ve erken boşalma sorunu ortadan kalkıyor . Bu kası doğal yollarla geliştirmek mümkün .
Şöyleki Bu kası geliştirince boşalma anında kendinizi kontrol edebiliyorsunuz yani tutabiliyorsunuz . Tabi bunu yapmak zaman alıyor tıpkı kol kaslarınızı geliştirmek gibi.
Geliştirmek için ise : Bu işi kendinizi tatmin yoluyla halledebilirsiniz.Mastürbasyon yaparken boşalacağınızı hissettiğiniz anda mastürbasyonu durdurun(tabi bu biraz zor olacak) ve farklı şeyler düşünün . 1 2 dk sonra tekrar devam edin . Tekrar boşalacağınızı anladığınız anda tekrar durun . Bunu böyle devam ettirin . Sonraları her mastürbasyonunuzda aradaki durma süresini kısaltın . Durduktan sonra 30 sn sonra devam edin. Daha sonra 15 10 sn diye gidin . Tabi bu zor olacak fakat kendinizi odakllarsanız başarması kolay bir durumdur. Fakat bu durumu fazla uzatmayın 5 6 kere durmadan sonra boşalmanız doğru olur .
Bunu kendimde deniyorum önceleri boşalma anında elimi bile çekemezken şimdi boşalmayı durdurabiliyorum. Umarım artık PC kasından haberdarsınızdır.
fistandantilus : 1 aydır sap geziyorsa bile toplanan bütün sperm ilk boşalmada hepsi gider. Vücudun bundan sonra tekrar üretmesi lazımda o da o kadar zamanda. Hasta olmayan bir insanın kolay kolay yapabilecegını sanmıyorum.

Vucud 30dk falan toparlar kendini onun icin :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.