Herkese öncelikle Selamın Aleyküm.

Çok uzakmıcam lafı kimsenin zamanını çalmak istemiyorum :) 14 ağustos'ta Askere gidiyorum. Ankara Etimesgut'a düştüm. Çok fazla kişi veya kişilerle tanışmışlığım yok bu süre zarfında kimseye bi saygısızlığım olduysa affola. Kimsenin beni kötü hatırlamasını istemem aklım kalsında istemem o yüzden tanıyan tanımayan herkes hakkını helal etsin. Bu geceden sonra daha bilgisayar başına gelebiliceğimi zannetmiyorum. O yüzden aklıma gelmişken burayada birşeyler karalamak istedim. Bende hakkı olan var ise hakkım helal olsun. Hepiniz ALLAH'a emanet olun.
Bende 13 ağustos'ta gidiyorum.
SHR.SHH.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/SAMSUN MERKEZ
Allah yolunu acik etsin insallah hayirlisiyla bitirir gelirsin, sende hakkim oldugunu sanmiyorum varsa da helal olsun..
Efe TATAR : Bende 13 ağustos'ta gidiyorum.
SHR.SHH.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/SAMSUN MERKEZ

Hayırlı olsun efe :)


FreeMan : Allah yolunu acik etsin insallah hayirlisiyla bitirir gelirsin, sende hakkim oldugunu sanmiyorum varsa da helal olsun..

Allah razı olsun
Bizim buraya düşmüssün hayırlı olsun ^^'
Any! : Bizim buraya düşmüssün hayırlı olsun ^^'

sağol teşekkür ederim
ankarada neye ihtiyacın olursa pm atarak numaramı alabilirsin. ankarada ikamet etmekteyim. askerliğin zor koşullarını daha gitmeden biliyorum, yabancı bir yerde değilsin lutfen oyle hıssetme ve iletişime gec, evci olarak cıkabileceğin bekar evim ve fazladan arabam mevcut. U-S kardesim allah hayırlı tezkereler nasip etsin, görüşmek üzere.
Sağolasın kardeşim..

Selamın aleyküm tekrardan. vakit buldum girdim. Beyler 13 ağustos akşamı İstanbul / Maltepe / Küçükyalıda asker eğlencem vardır. Gelebilme imkanı olanları beklerim. Gelirsenizde mutlu olurum.
hayırlısıyla git gel. Sayılı gün çabuk geçermiş :) Eğer Ankara'da olsaydım bende LK gibi her türlü yardımı yapabilirdim.
Bende etimesgutta yapmıştım acemiliğimi 2.2.2'de ne günlerdi be :) Ama etimesgut cok güzel yerdin hele 2. tabura düşersen birazda kiloluysan 15 kilon var verilecek :D :D
Silindi
Novice
2
Kardeşim Ankara'da bir ihtiyacın olursa özel mesaj at yeter.
Bende kasımda askere gidiyorum, sayılı gün çabuk geçer diyolar bakalım görücez.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.