Umarım doğru yere açmışımdır konuyu.
Başlıkta da belirttiğim gibi "hotmail.com.tr" şeklinde mail adresleri artık herkes tarafından alınabiliyor. Vakit kaybetmeden kendi nickinize, isminize göre bir mail almanızı tavsiye ederim. Hotmail.com.tr'ye girin ve kaydol tuşuna basın. Kullanıcı adı seçerken yan tarafdaki bölümden hotmail.com.tr yi seçin.
Bak bunu beğendim işte teşekkürler :) aldim hemen bitane kendime
Awe bunu begendi
Abi herkes alınca bir tadı kalmadı sanki...
fakelerde ortalıga yayılır ..
Bence gereksiz. yinede paylaşım için sagol.
Önceden hotmail.com.tr paralı idi. Hacklenmeye karşı koruma, spam filtreleme v.b gibi özellikleri vardı. Tam hatırlamıyorum ama ya aylık ödeniyordu yada bir kere ödeniyordu. Sonra zaten ücretsiz olan hotmailde'de spam filtreleme gibi özellikler verilince satış durduruldu, almış kişiler kullanmaya devam etti fakat yeni üye alınmadı. Şimdi ücretsiz olmuş ve çoğu kişi hotmail.com.tr istiyordu.
Bazılarına göre tabiki gereksiz olabilir, fakat bekleyen kişiler vardı bu paylaşım onlar için.
Windowslive yeni açıldığı sıralarda askerdeydim. Çarşı iznimde internet cafede görmüştüm ilk windowslive uzantılı mail adresi. [email protected] adresini almıştım. Askerden döndüğümde mail adrese giremedim. Sanırım accounta 6-7 ay girmediğim için kapandı. Hotmailin en sevmediğim özelliği bu.
Ƹnigma : Windowslive yeni açıldığı sıralarda askerdeydim. Çarşı iznimde internet cafede görmüştüm ilk windowslive uzantılı mail adresi. [email protected] adresini almıştım. Askerden döndüğümde mail adrese giremedim. Sanırım accounta 6-7 ay girmediğim için kapandı. Hotmailin en sevmediğim özelliği bu.

yok arkadaş benim 5-6 senelik mail adresim var.o zamanlar uo oynamak için almıştım sonra bırakınca oda kaldı öyle gitti.hala msne girebiliyorum :)

ayrıca teşekkür ederim bilgilendirdiğin için takma ismimli ve günlük hayatta kullanabiliceğim adsoyadlı bir mail adresi aldım teşekkürler.:)
bune ya hemen almışlar ismimi lanet olsun :@
makara olsun diye pornocu , seks gibi şeyler yazdım.hepside alınmış ya :D

insanlar ne sapık :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.