Arkadaşlar Kablosuz Klavye ve Optik Mouse Kullanıyorum Logitech Ex110 set halinde fakat hiç memnun değilim. Oyun oynarkende rahat kullanabileceğim Fiyatı uygun bir Klavye Mouse Söylermisiniz? Lütfen Uçmayın Microsoft'un 110 Ytl lik mouse'nu gördüm ama okadarda değil :memnun Ayrıca yine uygun bir fiyata alabilceğim bir ekran kartı rica ediyorum kullananlar tavsiye etsin ama nasıl memnunlarmı?
Git bir mağazaya bak hoşuna en güzel hangisi giderse onu al. Ben mesela faremden çok memnunum ama arkadaşlar eline alınca çok ufak bununla nasıl oyun oynuyorsun diyorlar.
Mağaza'ya gitmeme gerek yok zaten modelleri falan biliyorum sadece kullanıpta memnun olan arkadaslardan yazmalarını rica ettm. Yoksa aklımdaki Microsoft 8000 var ama 80-85$ fiyatı o yüzden gidip almıyorum bi mağzadan yoksa direk elim ona gidiyo.
benim aldığım klavye mouse al mert =) X7 Mouse um var ve kesinlikle öneririm acayip hızlı + hızını ayarlıyabiliyorsun üstündeki tuş ile bide klavyem var a4tech oda Cs için özel klavye wasd tuşları Plastik gibi elin hiç kaçmıyo=)
a4 8k kullanıyorum logitech mx500 benzıyo fiyatı cok ucuz 30ytl bişi ama kalite olarak baya iyi klavye için logitech kullanıyorum ama game master diye bi set duymustum onunda cok iyi oldugunu duydum ama setın mouse x100 mu ne böyle cift click varmış felan ama oyun için pek uygun oldugunu düşünmüyorum . Bu arada ekran kartı için Anakart uyumunu soyle bide mb olarak max veya fiyat olarak söylersen ona göre çözüm bulnmsı daha iyi (örnegın benım ana kart Agp ) gibi.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.