Members
14.4
Bunu ben değil siz dusuneceksiniz ortada bir problem varsa düzeltmek sizin işiniz.
Peki efendim, siz nasıl isterseniz.
Members
14.4
Birde laf mı sokar olduk? Siz nasıl istersiniz mi oldu yani ? İyice düştük mü bu kadar?
Affedersiniz, tamamen benim eşşekliğim. En başında olaya şakayla karışıkta olsa girmemeliydim, hatta ve hatta benimle emir kipi kullanarak emir verircesine küçümsercesine konuştuğunuz zaman, buranın ağası benim ben ne dersem o olur felsefesiyle sizlere yaklaşmalıydım. Keşke belli bir seviyede konuşmaya çalışmasaydım, yetkimi ve egomu kullanarak sizlere öyle yaklaşsaydım. Belki o zaman bana saygı duyar mahalle arkadaşınızla değil tanımadığınız sohbetiniz olmayan bir insanla konuştuğunuz gibi saygı ve sevgi çerçevesinde konuşurdunuz, emir kipleri kullanmadan emir vermeden platformumuz hakkında eksiklikleri ve şikayetlerinizi söylerdiniz. Tamamen benim hatam, bunun için sizden ve arkadaşlarınızdan özür diliyorum.

Buyurun buda semer'im dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Members
14.4
Yok estafirullah biz kimiz ki? Site senin ister oyana koy ister bu yana koy. Öneride bulunduk ya hata bizim. Bizde platforma değer verip öneride bulunduk. Sende ciddi olacaktın ki biz ağızımı açtığımızda "sus lan sen kimsin" diyecektin bizde yerimizi bilecektik. Yada en oluru banlayacaktın. Özür dilerim oysaki benim eşek gancık.
Nerde o eski yöneticiler nerde eski o sıkı yönetim.
çok ukala bir tavır gerçekten. ayaklar baş olmuş.
Şu boş konuşmaları bir kenara atalım.

Tymaron :
MirroR_ : Sizin aklınızda olanlar için vaktiniz olmaya bilir, ama siz zaten var olan bir eklentiyi kapatmışssınız !

Hiç düşündünüz mü eklentide problem olduğu için kapatmış olabileceğimizi?

Eklentide sorun olduğu için kapatmış olduğunuzu düşünmemiştim ben daha çok reklam amaçlı kapattığınızı düşündüm, eklentide sorunda olabilir aynı zamanda sizin tercihiniz reklam amaçlı kapatmışta olabilirsiniz. Eğer eklentide bir sorun olduğu için kapatılmış ise Portal yapısı Seditio bir çok yardım platformu mevcut yardım almanız ve bu sorunu çözmeniz çok zor olmasa gerek. Reklam amaçlı alınan bir karar ise ben daha çok imza bölümünü Sunucular için ufak bir istatistik eklenebilir ve U-S için güzel bir görüntü olurdu diye düşünmüştüm.
Neophyte
26.6001
Tartışarak çözüme kavuşturabileceğimiz bir durum. Hesap alımları nasıl kapalıysa, özel mesaj da reklam amacı dışında bir takım problemleri beraberinde getirdiği için kapatılması gerekti.
Ben de ayrı bir istatistik bölümü oluşturulması taraftarıyım. Bu yönde görüşümü belirteyim.
Sorunlar varsa her zaman çözümüde mevcuttur zaman alması dışında. Reklam amacı ile kapatıldığı düşünülüyorsa ben bu uygulama uo ve cs için istatistiklerin postlarında altında imza kısmında belirli boyutlarda güzel durucağını düşündüm. Reklam amacı söz konusu olmaması için Imza Kuralları altında bir başlık açılarak, o kuralların dışına çıkılmaması şartıyla herkez istediğini yapmakta özgür olur..
çağırın gökhan'ı buraya, eşşeğini alsın.
MirroR_ : Sorunlar varsa her zaman çözümüde mevcuttur zaman alması dışında. Reklam amacı ile kapatıldığı düşünülüyorsa ben bu uygulama uo ve cs için istatistiklerin postlarında altında imza kısmında belirli boyutlarda güzel durucağını düşündüm. Reklam amacı söz konusu olmaması için Imza Kuralları altında bir başlık açılarak, o kuralların dışına çıkılmaması şartıyla herkez istediğini yapmakta özgür olur..

Flash olmadığı sürece uygulanabilecek bir şey diye düşünüyorum bende. Ayrıca reklam amacı olmamalı çünkü imzalar bu sefer banner havasında olur. İstatistik olarak'ta gelişmiş bir sistem yapılabilir gerçekten. Bu konuda bir araştırma yapmak lazım sanırım. Mesaj konusunda açıklık getirmek gerekirse, biliyorsunuz ki uzun zamandır platform yapısını değiştirmek istiyoruz. Bu değişim gerçekleştiği zaman seditio yapısından da kurtulacağız. Sanırım yeni alt yapı oluşturulduğunda Lucretius ne düşünüyor ama istatistik ile birlikte özel mesajıda muhtemelen o zaman aktif ederiz. Seditio desteğinden çok cotonti desteği var desek daha doğru olur ama şu çılgın ruslar yok mu çok yavaş ilerletiyorlar projeyi hala stabil hale getiremediler. :'(



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.