Evet arkadaşlar kimle kaç puan aldı bakalım :)

ben tm1 364puan ve 61. oldum hukuka az kaldı o yüzden seneye bidaha gireceğim 3. girişim olacak :)
Sınava giremedim, 3. cü girişim olacak, bir üni kazanmama çok az kaldı :arastir
Novice
-0.500001
41 bin Allah Beni Kahretsin..Ygs 28 bindi 13 bin kişi assagı dustum seneye girecek olan varsa benden onlara nasihat ful lys kassınlar ygsye 1.5 ay yeter..
Novice
12.5
Olmuşla ölmüşe çare yok, yani olan oldu şükredelim halimize demekte benim mantığıma göre bir sorun yok.

Ancak sınava girmeden ilk 50.000 kişi arasına girsem şükür demekte problem var.(hedefleri daha yüksek ise)

Hiç bir şey saçma değildir yanlış kullanımdadır sadece =)
Tipik din tartışmasına girmişsiniz gene. Kimin inancından kime ne bunları eleştirmekten sıkılmadınız mı ? İnsan haline şükür etmelidir bence beterin beteri var. Fakat şükür edip kenara çekilmemelidir tabii ki her zaman daha iyisine ulaşmaya çalışmalıdır. Elde edemeyince isyan etmemek lazım. Zira o başarısızlığın sebebi zaten sizsinizdir.
Neophyte
26.6001
Bir başlığımız daha nereden nereye gelmiş durumda. Söylenen her sözün altında bir şey ararsak, işin içinden çıkılamaz hal alır. Herkes kendine göre haklı düşünceyi savunduğu için tartıştığımız konunun sonu bugüne kadar olmadı, olmayacaktırda elbet. Bu sebeple, özellikle son zamanlarda açılan başlıkların amaçları dışına çıkmalarını engellemek için biraz alttan almayı, susup geçmeyi hep beraber öğrenmeli ve uygulamayız. Bazı mesajları silmek uygun olacaktır.

@berkancık
LYS bir çok arkadaşımızın geleceği. Sınav sistemi her sene farklılaşıyor. Dereceniz de güzel. Yerinizde olabilsem başarımın sınırlarını zorlamazdım heralde :)
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.