Arkadaşlar size şuana kadar indirdiğim en yüksek dosyayı göstermek istiyorum buyrun :)

Gerçekten orda yazan gibi 3 saat'e inermi acaba :)
valla şuan 2 saat 51 dakikada iniyor 105-110 arası değişiyor kb :)
İndirdiğin dosyanın boyutu 980 mb.O sürede indirmeside çok normal.
0.98 TB dese idi 98 GB olurdu zaten o :) 980 MB bişi ama ginede 2-3 saat inmeyebilir
iki buçuk saat kaldı son sürat iniyor..
Geçenlerde Fifa 94 den 2009 kadar indirmiştim şampiyonlar ligi , uefa , world cup 2002,2006 vsvs Ea Games yaptığı bütün oyunları indirmiştim futbol ile ilgili sanırım 42 Gb bişi di ;-)
Novice
-0.500001
Bnde Gecen Ay Kotaı Asmısım Rap Ve Visual Basic Fln indirmistim Fatura 92 Tl Gelince Mailden Okuduktan Hemen Sora Pci Kapttım Ve Bidaha Acamadım Windows Coktu :)
Haha :)
Members
1.2
1080p film indirmenizi öneririm, ortalama bir film 10GB civarında yer kaplıyor.

Tabi kapladığı her byte'ın hakkını veriyor.
Diskteki alanı ve indirdiği alan farklıdır 1 gb gibi gözükür ama aslında 980mb indiriyor sen ona rekor diyorsan eğer 7gb indirdim prince of persia işkence gibiydi ulan
Marlock : Diskteki alanı ve indirdiği alan farklıdır 1 gb gibi gözükür ama aslında 980mb indiriyor sen ona rekor diyorsan eğer 7gb indirdim prince of persia işkence gibiydi ulan

tek link mi part halinde mi bu benim tek link olarak rekorum yoksa sana arşivimden bahsedeyim rapid üyelik almıştım ve 100lerce film indirmiştim.

Acı hayat(full)
çemberimde gül oya(full)
k.vadisi(full)
100 küsür film :)
tek seferde torrent indirdim.
ya bilgisayarda annem vardı ve kapatmış ya en son baktığımda %99 du pc'ye geçerken annem kapatmış ağlayacağım ya :(:(
tex : 1080p film indirmenizi öneririm, ortalama bir film 10GB civarında yer kaplıyor.

Tabi kapladığı her byte'ın hakkını veriyor.

1080p çok yer kaplıyor. 720p filmler indiriyorum ben de. Film ve Dizi arşivim olduğu için 1080p ile uğraşamıyorum yoksa ne harici hard disk ne de DVD dayanır ona. Zaten bir kaç günde ancak 500 tane DVD yazdım. :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.