SENİ UNUTMAYACAĞIZ BÜYÜK BAŞKAN;
ÖZHAN CANAYDIN (1943-2010)

Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kaya Aksoy, Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın saat 23.34'de yaşamını yitirdiğini bildirdi. Aksoy, hastane girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 2,5 yıldır tedavi gören Özhan Canaydın'ın bu gece saat 23.34'te hayatını kaybettiğini belirtti.

Prof. Dr. Aksoy, Canaydın'ın ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulundu. Özhan Canaydın'ın sağlık durumunun sabahtan beri kritik durumda olduğunu anımsatan Aksoy, Tüm çabalarımıza rağmen maalesef sayın başkanımızı kaybettik. Üzüntümüz büyük dedi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Canaydın vasiyet gereği büyük bir cenaze töreni istemediği için ailesi sade bir törenle cenazeyi toprağa verecek. Cenaze töreni çarşamba günü Mudanya'da Organize Sanayii Bölgesi Camii'nde kılınacak öğle namazı sonrası Mudanya'daki aile kabristanına defnedilecek.

ADNAN POLAT: "HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Özhan Canaydın'ın vefatından büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Polat, "Canaydın'ın benim başkan olmamdaki katkıları çok büyüktür. Bana bu konularda çok büyük katkıları oldu. Kendisinin başkanlık döneminde de birçok konuda çok mücadele verdik. Ailesinin, Galatasaray camiasının ve onu seven herkesin başısağolsun" şeklinde konuştu.

Galatasaray kulübü de bir başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda "Özhan Canaydın'ı Kaybettik Son nefesine kadar yüreği Galatasaray sevdasıyla çarpan, eski Başkanlarımızdan, değerli spor adamı Özhan Canaydın vefat etmiştir. Merhuma Tanrı'dan rahmet dileriz. Başta kederli ailesi olmak üzere camiamızın başı sağolsun." denildi.

DURUMU KRİTİKTİ

Pankreas kanseri olan Canaydın'ın son zamanlarda durumu kötüye gitmeye başlamıştı. Bursa Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gören Canaydın'ın hayatını kaybettiği haberleri bugün televizyonlarda ve son dakika haber olarak aralarında hurriyet.com.tr'nin de olduğu tüm internet sitelerinde duyrulmuştu. Yaşanan bu olay üzerine Bursa Acıbadem Hastanesi Başhekimi Kaya Aksoy konu ile ilgili bir açıklama yapmış ve Canaydın'ın sağlık durumunun kritik olduğunu söylemişti.
az önce öğrendim. Allah rahmet eylesin, ailesinin ve galatasaraylıların başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin bütün Galatasaray camiası ve taraftarının başı sağ olsun büyük başkan çok uğraştığı stadı göremeden vefat etti Galatasaray yaptığı emekler tartışılmaz ama işte ölünce daha çok anlıyoruz kıymetini tekrar Allah rahmet eylesin.
Bir Fenerli olarak dün duyduğumda üzüldüm. Galatasaray ile aramızda ne kadar çok çekişme olsada böyle olayların olması üzücü. Bu arada Kulübümüz şu günlerde Galatasaray kulübünün yanında bunuda belirtmek isterim. Biraz önce Fenerbahçe TV'de Kulübümüz TFF'yi yapılan olaylar karşısında eleştirdiğini ve desteklemediğini açıklayan bir bildiri yayınları. Futbol camiasının başı sağ olsun.

İlgili Haber:
Allah rahmet eylesin.Aslantepe onun hayaliydi onun büyük emegi var bu stadda gitmeden önce hatırlanacagı bir eseri var artık.Bir tribüne ismini verseler de güzel olur.
Allah Rahmet Eylesinnn Toprağı Bol olsunn
Allah Rahmet Eylesinnn Toprağı Bol olsunn
Mekanı cennet olsun. Beyefendi bir insan olarak gördük tanıdık. Allah rahmet eylesin
Galatasaray Camiasının Başı Sağolsun Mekanı Cennet Kabri Nur Olsun Allah Rahmet Eylesin

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.