Disney Online stüdyolarının uzun zamandır geliştirmekte olduğu, ünlü Karayip Korsanları film serisini temel alan Pirates of Caribbean Online sonunda tamamlandı. Disney büyük bir süpriz yaparak devasa-online tarzında olan oyunun (MMO) bedava indirilmesine ve oynanmasına izin verdi, ancak bazı özellikleri kısıtlayarak.Buradan oyunun resmi sitesine ulaşabilir, hesabınızı oluşturduktan sonra oyunu indirip oynayabilirsiniz. Ancak bu bana yetmez, ben tüm denizlere açılmalı, devasa-online’ın hakkını iyice vermeliyim diyorsanız yani kısıtlanan özelliklerden mahrum kalmamak istiyorsanız; ilk ay için 4,95$, devam eden aylarda ise 9,95$ ödemeyi göze alıyorsunuz demektir.

Pirates of Caribbean Online filmdeki karakterler ile etkileşime girmeyi, kendi geminize ve ekibinize sahip olmayı, diğer oyuncuları yağmalamanın zevkine varmayı vaad ediyor. Denemeye değer.
----------0----------
Oyun çıkalı bir süre oldu bende 1 haftadır oynuyorum fakat 1 haftadır basic member ( yazın unlimited olucam o ayrı :P ) olarak bile hiç sıkılmadım diyebilirim ana sayfada ve oyun inerken 2 adet trailer var ordan izleyebilirsiniz. Oyun 1mbit internet hızında 15 dakikada iniyor oyunda jack sparrowdan will turnera kadar her karakter var. ( npc olarak size görev veriyor ) 15 dakikalık yüklemenin ardından karakterini çok ayrıntılı bir şekilde yaratıyorsun daha sonra tutorial aşamasındayken başlangıç adası yükleniyor tutorial bittiğinde başlangıç adası(port royal)na atıyor seni orda görevleri yaparken de denizleri yüklüyor kısaca yüklenirken aynı zamanda oynuyorsun.(ilk 15 dakikalık süreç hariç)
Oyunda başkalarının tayfasına katılıp başkasının gemisinde olabiliyorsun dümene geçip gemiyi kullanabilir veya topların başına geçip türlü türlü atışlar yapabilirsin henüz oyunda 9 adet gemi var fakat çoğu için unlimited olmak gerekiyor.Silah olarak kılıc-tabanca-kara büyü vs. kullanıyorsun ayrıca silahlar için yeni skill level atlayınca değil silahın level atlayınca geliyor. Hayalet gemilere hasar verip kancayla karşı gemiye geçip yağma bile yapabiliyorsun kısaca tayfanla denizlerde eğlenceli maceralar yaşıyorsun değişik hazine sandıkları yağmaladığınız gemilerdeki eşyaları vs. alabiliyorsunuz.

Resimler:
şahane bir haber
E bayadır var ki bu, demek ki betaymış o zaman. 1.5 senedir falan. Ben girmiştim 1 sene önce. 7 gün oynayabiliyodun bedava. Sonra alman gerekiyordu. Şimdi bilmiyorum. Ama oyun şahane.
Bu son hali hala beta sayılır geliştirmeler devam ediyor.
şuan oyuna girdim çok eğlenceli :)
benim tayfaya gel son bir topcu lazım :P
geleyim valla oyun fena sardı quest yapıyorum
bu oyunu bayağı bir oynadım beta test sürecindeydi bazen kasıyodu :D
Anladığım kadarıyla Voyage çakması bir oyun.Ayrıca ayda 10$ verilicek gibi de durmuyor.
voyage century onlinenin yanında kral kalır potco xD videolarını falan izleyebilirsin hatta jack sparrowun tayfasına girebiliyormuşsun çok ilerde eğer gözüne girebilirsen xD potcodaki gemi işleyişi mantığını hiç bir oyunda görmedim savaş esnasında geminin üzerinde gezebiliyorsun düşün dün ispanyolların adasına fransızlardan 10-15 tane frigate girdi ispanyollarda fazla gemi yoktu aldılar adayı :D

@noxier
Charles Stomstack eklersin beni :selektor
valla oyun beni sardı arkadaşlar :)
Şey, sadece başlangıç seviyesi gemiyi alabiliyorsunuz değil mi, diğerleri premium üyelik istiyordu. Değiştiyse o ben de geleceğim. Ha para verilir mi bu oyuna ? Verilir aslında, hak ediyor gayet. Ama oynayacak adam olursa çevrenizde.
2 adet gemi alabiliyorsun fakat gemi almana hiç gerek yok public diye bir olay geldi başkalarının gemisine girebiliyorsun yani halka açık olan savaşa giden gemilere.
bu bedava değilmiydi ben bedava oynuyordum
bedava zaten



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.