Rapidshare download simgesinin üzerinde bir kaç gündür farklı bir şeyler var...

Rapidshare download simgesinin üzerinde bir kaç gündür farklı bir şey var. Bu resim rapidshare'in değişminin simgesiymiş.

Rapidshare 03.06.2008 18.30 tarihinde web sayfasını yeniledi ve bu yenilenme ile birlikte premium üyelere yeni birçok özellik ekledi.

Bu yeni özelliklerden en önemlisi 5 günde 25 gbyte indirme sınırının 5 günde 50 gbyte'a çıkarılması.
Adamlarda ne harddisk varmış ki 5 günde25 gb indirmeye çalışıyolarmış. birgün bizimde olacak :D
kotasız néte geçtiğimde yapacagım ilk $ey rapid premium almak olucak.. x)

Bu konu Pennywise tarafından düzenlendi(2008-06-10 11:44, 16 yıl önce)
200 ve 80 olmak üzere toplam 280gb hdd var. Ve Full doldu 400veya500gb yeni hdd almayı düşünüyorum yetmiyo. Rapid Bağımlılık gibi bişey premium buldugum anda full download:D
Yeni arayüz rezalet arkadaşlar. Kullanışsız, sayfayı fazla uzun hale getiriyor, insan aradığını bulamıyor. Çok, çok kötü. Hatta bu konuda şikayet maili bile attım..
Abi youtube den önce bu site yasaklanmalı.İnsanlara çaktırmadan alışveriş çılgınlığını enjekte ediyor :D
@Anemon

bendede 740 GB lık harddisk var sanırım 33 GB boş yer kaldı =)

hersey yenılenıyor zaten google ın favıconuda deişmiş
Ya bu rapid te premiumlu hesap ile max nekadar hızda dosya download yapıyorsunuz?
Anemon : 200 ve 80 olmak üzere toplam 280gb hdd var. Ve Full doldu 400veya500gb yeni hdd almayı düşünüyorum yetmiyo. Rapid Bağımlılık gibi bişey premium buldugum anda full download:D

abi bu kadar ne indiriyorsunuz nasıl indiriyorsunuz anlayamıyorum ben.Mesela eski bir oyunu indirebilirmiyim ben ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.