Selam arkadaşlar ....
Diablo.Dungeon Siege.Dungeon Lords.Loki.Titan Quest.DawnOfMagic tarzı oyunları cogunuz duymuş ve oynamışsınızdır.
bu tarz oyunlar cok hosuma gidiyor.Oynarken kendimi kaptırıyorum nekadar single player bile olsa bi heyecan yapıyor adamda hane böyle oyunlar oynayarak vakit geçirmeyi seviyorum. Eğer icinizde bu saydıgım isimler dışında bu tarz oyun bilen varsa ve bnmle paylaşırsa sewinirim...( ismini bile söyleseniz oyunun yeter.):asik2
Never minter night
Fream teşekkür ederim..(Never minter night =Neverwinter night demek istedin sanırım)
evet arkadaşlar yokmu başka bilen???
Ohoooo tam adamına geldın XD
Şİmdi öncelikle sana tavsiyem GOTHİC 3 ve 2 (aslında 1 de super ama grafikleri berbat zamanımıza göre)
Sonra Yeni çıkan ve benım bugun bitirdiğim süper oyun RİSEN..
DİVİNİTY 2' de süper bir oyun.. Ejder Avcısı felan..
FALLOUT 3 yani gelecekte geçiyor ama rp öğeleri muhteşem. Lvl'li felan fişmantrak bişi!
Arkadaşın dediği gibi NWN2 oyna.. Hatta ekpaketlerini felan yükle! Eğer istersen NWN 1 de çok güzel..
Sora yine böyle level atlamalı felan gezmeli dolaşmalı Age Of Pirates 2 felan var. Tavsiye ederim.
Drakensang tavsiye ederim.. Cok kapsamlı bir oyun...
Titanquest'i beğenirsin eğer LOKİ yi sevdiysen.
Legend: Hand of God var...
Jade Empire
Mount And Blade : EXtra EXtra tavsiye edilir.

Nyse bukadar bildiğim oyunlar :) ben hepsini denedım oynuyorum hatta sana bunları kendı setup dosyalarımdan saydım XD

Deep Deep Note: Aslında bende multı arkadaşlarımla oynayacagım karakter geliştirmeli oyun arıyorum.. Co-op tarzı bişiler..Titanquest sarmadı, nwn1,2 kaç kere oynadık.. Diablo zaten elimizde büyüdü.. yani böle ben büyücü olacam, büyü yapıcam grup için.. Bir arkadaşım hırsız olacak, tuzakları iptal edecek, biz savaşırken arkadan saldıracak, Bi adam warior olacak Biz arkasında saklancaz.. Böyle bişi.. Nwn2 de o hava yok. Zaten multı olunca adam sayısı 9 a çıkıyor summonlarla alıyor basını gıdıyor..
Bana böyle bir oyun lazım kı oda yok XD
TES4 Oblivion Hayran kalırsın ;)
Death_Rider : TES4 Oblivion Hayran kalırsın ;)

okadar cok oyun saydım kı oblivionu unuttum XD Yhaw Tes4 ne amaa?
mount and blade bende tavsiye ederim çok harika yapmışlar
Oblivion .. tek geçerim
Tes= The Elder Scrolls oyunun asıl adı Tes =)
Death_Rider : Tes= The Elder Scrolls oyunun asıl adı Tes =)

Hea hea XD ok XD biliyorum da Tes diyince yenı bır rpg turu cıktıda haberımız mı yok dedım XD
NWM bana biraz ters geldi sarmadı hani bi adama cok özellik vermişler bi rogue dedik yok hırsız cıktı okcu cıktı bıcakcı cıktı büyü yapor ohoo editmisin nesin :P Oblivion da oynamıstım baya güzel oyun..bana aslında ne blm hani böyle Oynanabilirligi olcak bi oyun arıorm aslında ya bu söylediklerinizin hepsini deniycem tabikide süs olsun diye sormuyorum ama misal Diablo gibi bi oyun olsa bi görev verse o görevi yaparken canavar kessen lwl atlasan yeni büyüler acılsa işte canavardan item cıksa felan Oynanabilirligi zorlaştırmasınlar yane ingilizceden anlayan var anlamayan var dimi :P Şu oyunları bi denim varsa bilen yazmaya devam etsin :P

ayrıca Mount And Blade bu oyunu türkler yapmamısmıydı sadece patenti ingilizlerindi galiba:D

Bu konu Mrs.xaRiyla tarafından düzenlendi(2009-10-20 01:37, 15 yıl önce)
Divinity 2, Gothic 2-3 ve Risen diyorum :)
Kesin oyna..
diablonun bi üst versiyonu titan quest tek farkı harita büyüler class sisteemi + animasyonlar değişti konsept aynı hatta kısayol tuşları bile aynı
Titan quest oynadım hemde defalarca güzel oyun şeyi denedim Mount&blade oda güzelmiş antremanda kafasına sopayla vuruosun (skill) beceri gelior felan :P
Gothic 3 ü denicem fakat ekran kartım yandı motherboard la idare ediorm 256 64 bit :P o yüzden hiç indirme zahmetine girmedim :D
Divinty videolardan falan baktım oda baya güzelmiş ama grafikler yüksek işte Risen de öle ama yapcak bişi yok ben indirim ekran kartı gelince oynarım :P
Mrs.xaRiyla : Titan quest oynadım hemde defalarca güzel oyun şeyi denedim Mount&blade oda güzelmiş antremanda kafasına sopayla vuruosun (skill) beceri gelior felan :P
Gothic 3 ü denicem fakat ekran kartım yandı motherboard la idare ediorm 256 64 bit :P o yüzden hiç indirme zahmetine girmedim :D
Divinty videolardan falan baktım oda baya güzelmiş ama grafikler yüksek işte Risen de öle ama yapcak bişi yok ben indirim ekran kartı gelince oynarım :P

ekran kartı olmadan anca divine divinity, beyond divinity, sacred XD

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.