Çinliler karınca gibi her yeri istila ederler 
|ZagoR| : Yok be Türkiye nerede savaşa giriyor.Girseydi 2. Dünya savaşında Almanya'nın yanında girerdi.Hiç zannetmiyorum bir savaşa gireceğimizi.
Zaten ABD ve Rusya'nın içinde olduğu bir dünya savaşı çok karmaşık olabilir.Türkiye'nin ABD ile birlikte bir savaşa girmesi başta El-Kaide olmak üzere bir çok teror örgünüde göze almaya eşdeğerdir.Düşmanımızın dostu bizim düşmanımızdır hesabı.Türkiye'nin ABD'nin olduğu bir grupta yer almasının birçok dezavantajı vardır.Zira onlar çocuk,kadın yaşlı ayrımı yapmıyorlar.Irzına geçilecek birçok kadının sorumluluğu bizimde üstümüze biner. Japonyanın beklediği fırsat ayağına gelmiş olur.Tahminimce Japonya Rusya'nın yanında yer alır.Çin- japonya neredeyse kardeş ülke yani güzel bir üçlü ittifak oluştu.
Şimdi bir analiz edelim.
Teknoloji = Rusya, Japonya on numara
Asker = Hiç asker sıkıntısı yaşanmazÇinliler karınca gibi her yeri istila ederler
Şahsen ABD'nin mahfolduğu bir savaşı görmek isterim.
tamam bi abd bi rusya değiliz ama günümüz şartlarına görede hiçte kötü olmayan teknolojik bakımdan iyi durumda askeri bakımdan mükemmeliyete ulaşmış bir orduya sahibiz, atom bombasını falan konuşmaya gerek bile görmüyorum fantazi kurmayın boşuna o tarz bi girişim şu çağda imkansız -Sidious- :Infernus : Biz Rusyaya saldırdık mı savaşın 2. günü İstanbul ve Ankaranın tepesine birer nükleer bomba iner. Peki bunun karşılığını verebilecek güce sahip miyiz
ne indiriyolar arkadaş ım o kadar kolay olsaydı indirmek gürcistan a 3-5 tane inmişti elleri deymişkken kuzey kore çek cumhuriyeti giderdi öle Rusya her hangi bir devlete nükleer bomba kullanırsa rusyanın sonu olur ayrıca Türkiye herşeyin karşılığını vercek güce sahip Türkiye dünyanın en güçlü 3. ordusuna sahip ( 4 veya 5 de olabilir tam bilmiyorum) Asker olarak tabiki teknolojide geriyiz malesef askerlerinin eğitimi olarak
uydu ise çok farklı mevzu bu uydu işini rusya ve abd'den başka yapan yok ki zaten bizi diğer tüm ordulardan küçümsüyorsunuz
Xlore : Gürcistan, ABD güdümlü bir ülkedir.
Rusya, kendisine tehdit oluşturan ve rakip olarak gördüğü ABD'ye bu yolla göz dağı vermek istemektedir.
Haklıdır da.
Bu durumda, ABD emperyalizmine karşı Türkiye'nin nereyi desteklemesi gerektiğini iyi kestirmesi gerekir.
Ancak, nereyi destekleyeceği zaten belli =)