ilk önce herkese merhabalar
bilgisayarımda geri dönüşüm kutusundan sildiğim dosyaları geri getirebileceğim dosyaları arıyorum. örnekle açıklamak gerekirse
sildiğim resmi geri getirmek istiyorum.
acaba bu programın adı nedir.
bu programı her 2 bilgisayarımdada kullanıcam ama birisine format attım.format attığım bilgisayardaki dosyalarımı geri getirebilirmiyim ?
program %100 herşeyi geri getirirmi ?
Evet böyle bir program vardı fakat ismini hatırlayamadım üzgünüm, fakat var olduğunu emin bir şekilde söyleyebilirim.
bilen arkadaş varsa ve yazarsa sevinirim.
32 some_one , Türkiye 138.08 1195 0 Sanırım format attığın pc'de ki dosyaları geri getiremezsin. Adı üstünde format ...
Format attıktan veya bir şeyi sildikten sonra HDD üzerindeki hiçbir dosya silinmez. Dosyalar HDD'de özel bir iz olarak kayıt edilirler. HDD'yi aldığın zamandan bu güne kadar olan tüm dosyalarını geri getirmen mümkün. Bu konuda oldukça iyi olan programlar mevcut ancak piyasadaki programlar ile tam anlamı ile geriye getirmen mümkün değil. Bu işi paralı olarak yapan kişiler bulunmakta, ancak onların da pek ucuz olduğunu söyleyemem.
ekleme:
Eğer o dosyanın üzerine farklı bir iz yazılırsa geriye getirmen pek mümkün değil.
recuva , easy recovery software