millet hadi nebulada kapanmışken hazır bnm tercih listeme bir yorum yapsanız daha deişikler olucak ve bunlar sizin yorumlarınızla olucak sıralama hakkında üniversite hakkında falan filan.Mesajlar ve anket sürekli kontrol edicem burdan da mesaj atabilirsiniz.Bir uocu daha mı müh. oluyor :D
tercih listem ve ppuanım
https://site.mynet.com/lionkader/
Nebula kapanmadıki bakımda.
bakımdayken açık mı duruyor ? kapalı değil mi yaklaşık 2-3 haftadan aşşağı da gelmez neyse
Bende tercih yapacağım fakat ösym sağolsun adam gibi bir bilgi vermedi o yüzden dersanedeki hocalar ne diyecek diye bekliyorum..
Senin tercihlere gelince mekatronik mühendisliğini tavsiye ederim.. Biraz araştırma yap başka yerlerde var mı geçen sene kaç puanla almış vs..
ben dershaneye de gittim işte makine müh istiyrum dedim çıktı aldı verdi yolladı ulan ben onu nettede buluyorum. ondan kendim arastırma yaptım mekatronik gelmez heralde sıralamam tutmaz ama yazdım basa :D
Bu sene başa yazanlar yerleşecek :D kendi puanının 50puan kadar üstünü yazabilirsin.. Eğer gözün yiyiyorsa da 40puan kadar altına inebilirsin.Ösym başkanının bahsettiği o geniş aralık bu :)
Bu sene girenler çok büyük bir boşluk içinde. ÖSYM ne yaptı ne etti illa ki bir problem çıkarttı.
Yapacağımız tercihler çok hava da şuan.Daha yaptıkları sistemin ne minimum puanını ne de başarı sıralamasını veremiyorlar.Bilmiyoruz diyorlar.2 gün önceki "POSTA" gazetesindeki yazısı aynen şöyle ..

"Kılavuzdaki bilgiler yanlış değil ama gerçeğini de bilmiyoruz.Hiç yoktan daha iyi mantığını esas aldık.Öğrenciler en çok istedikleri bölümü tercih listesinin birinci sırasına yazsınlar.Çok şey değiştiği için vereceğimiz ne minimum puan ne de başarı sırası var."

Prof.Dr. Ünal YARIMAĞAN

yorum sizin :)
aynen ya ama bnm puanım çevresinde toplanan üniversiteler belli zaten ege felan uçuk oldugundan ve sadece mak. müh yazacagımdan puanlar belli olsada olmasa da 28 üniversite yazıcam bu karmasanın tek avantajı bana basa mekatronik felan sallıcam ya tutarsa diyerekten
Aynı şekilde.. İlk 4 5 sıraya uçuk şeyler yazıcam ya tutarsa? :) Burası Türkiye Cumhuriyeti unutmayalım :)
ulan ya şu işe bak anasını satim işimiz SALLAMA sanatına kaldı neyse bnm puanları yorumlamaya devam :D
Bu sene tercihlerde "KUMAR KAMPANYASI" var :D
batuhan izmirdemisin la sen?
Hayır İstanbuldayım..
upupupupupupupupupupup



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.