Evet bu konunun neden sürekli silidniğini merak ediyorum ? Insanların bir konu üzerinde tartışması ne zaman yasaklandı bu forumda ?
Oyun platformu burası, siyaset sitelerini tavsiye ederim.
Master
59.2997
Forum Kuralları:
- Siyasi içerikli başlıklar açmak , başka başlıkların altına mesaj atmak, siyasi parti propagandası yapmak vb. davranışlar yasaktır.
- Forumlarda ulusal ve uluslararası yasalar geçerlidir. Hiçbir şekilde anonim de değilsinizdir. Bu nedenle bu yasalara uymak zorundasınızdır. (Irk, Din, Dil, Cinsiyet ayrımı vb. konular)
pff yinemi ya
@Eques
oyun platformu diye başka konu tartışılmıcakmı.

herhangi bir yasanın çiğnendiğinide düşünmüyorum ? Siyasi içerikli bir başlık açmaktan ziyade hepimizi ilgilendiren bir konunun tartışılması bence makul. Bu tarz konuların tabulanmasına çok kızıyorum.
alcholic sana katılıyorum ancak zamanında bende böyle neden sildiniz diye topic açmıştım hem azar yedim hemde kilitlendi.Oyun platformu diye yorum yapamayacakmıyız başka konularda o zaman off topic'in anlamı ne? siyasi içerikli bişi yoktu herhangi bir parti reklamı,ismi,yönetimi,devleti eleştirmiyorduk açılım konusunu değerlendiriyorduk ama yazık gerçekten söyleceklerim kursağımda kaldı..
tartışmayı bilmediğimiz için. birçok konuda bilgisiz ve cahil olduğumuz için. hiç okumadığımız için. okuduğumuzu anlamadığımız için ben de siyaset tartışılmasına karşıyım. topici ben sildim bu topici de ben kilitledim :)

Bu konu Noxier tarafından düzenlendi(2009-11-11 21:53, 14 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.