Hacklemek demeyelimde Twitter'deki bugu bulan arkadaş şu an tüm gazetelerde ve internet sitelerinde.

Ne yaptı bu Borakrc?
Twitter'da hayatında arkadaş olamayacağı insanları kendini takip etmesini sağladı.

Peki Bora Kırca'ın akibeti nedir?

MTV, Mirror UK, BBC, CNN, Gizmodo, New York Times, IMDB, Los Angles Times ve Cnet gibi birçok basın-yayın kurumu Bilo31 takma adını kullanan Bora'yı ve üye olduğu İnci Sözlüğü bastıra bastıra dile getirdi. Olayı anlatan editörler, yazı içerisinde Bora'yı "Turkish Hacker" veya "Smart Turk" olarak isimlendirdiler. Dünya şimdi Bora ve Twitter'ın açığını konuşuyor.


Belkide çoğunuz bu kişiyi tanıyor ama farkında değil :)

[url=https://www.google.com.tr/search?hl=tr&rlz=1I7MOOI_tr&q=bora%20k%C4%B1rca&um=1&ie=UTF-8&tbo=u&tbs=nws:1&source=og&sa=N&tab=wn]Haberler için tıklayınız[/url]

işte sırrını açıkladı

"aşağıdaki, tarafımca keşfedilmiş ve idil adlı eski kız arkadaşımla paylaşılmış twitter bug'ıdır. * * durun açıklayayım. *
istediğiniz kişinin sizi takip etmesini sağlıyorsunuz. şöyle ki;

ben accept isimli bir metal grubu dinliyorum ve seviyorum. pwnz kelimesi de bildiğimiz gibi "s.....r, s...r, alayına gider, kraldır" gibi bir anlama geliyor. o gün eve gelirken de acceptin bir albümü hatim etmiştim.

o gazla eve gelince de accept pwnz yazdım twit olarak.

yazdığımda pwnz adlı twit kullanıcısının beni takip ettiğini farkettim. olay bundan ibaret. buradan da açıklamış bulunuyorum böylece. accept billgates yazın görün.

accept pwnz bu arada. kral grup olum.
Türkün hali başka :).
"Kral grup olum". :D:D:D öldüm ya. :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.