Kesinlikle Earl&裟a katılıyorum."POSTMASTER" diye nitelendirilen kişiler artacaktır.Zaten eski konulara bakarsanız denenmiş şeyleri görürsünüz.

Burası paralı olursa ben bırakırım belki.Sonuçta hiçbir scripti okumuyorum ve de dosya indirmiyorum (1 kerelik hariç :p).Yani paralı olma işi de saçma olur.

Üyelik daveti hele hiç olmaz.Sadece kendi arkadaşlarını kabul eder U-Serler.Hani bak üye olmak isteyenler bir havuzda falan toplanır oradan U-Serler düzgün nickli arkadaşları seçerler o ayrı.Ama onun haricinde biraz zor bir sistem.Açıkcası yine arkadaş destekli bir sistem.

Linkleri moderatörlerin onaylaması da ayrı bir konu.Sitede online olan moderatör sayısı gittikçe azalmaktayken bu sistem biraz zayıf olur.Hem 300-400 isteği (günde) bir moderatörün onaylaması işini aksatmasına yol açar.
Üye alımlarını birinin önermesi ile değilde şöyle bir sistem olabılır uyelık sıstemı gene aynı olarak durucak ama yenı uye olan kısı " onay bekler " diye yazısı geçicek 100 mesaj ıcerısınde hıcbır kusursuz davranıs gozlenırse topic açma vede lınk verebılme yetkısı verılecek zaten U-S nin böyle bir hale gelmesı cok bılındık oldugundan olabılır herkes burada devamlı bır kıtlenın oldugunu bıldıgınden reklam ıcın en uygun yer olarak goruyor.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.