Arkadaşlar Bende Avast 4,8 Var Genel Bir Tarama Yaptığımda çok yavaş tarıyor acaba kaspersky Nasıl bir program ? çok met ediyorlar Şindiden Teşekürler Başka Güzel Önerdiğiniz program varmı?
Avast bende kullanıyorum ve tavsiye etmem.Gerçekten Kaspersky en iyisidir bana göre ve birçok kişi için.Şiddetle öneririm.
avastı kaldırayımmı pek i :D
kaldır gitsin:huh
ben avast 4.8 kullanıorum taş gibi çalışıo bende oldundan beri pcme virüs girmedi şahsen ama kurcaksan nod32 yi kur
Nod 32 3.1 trkçe tavsiye ederim 3 yıldır bi virüs bile yok anında temizlio
Nod 32 yi biara denedim sinir bi program sormadan cart diye siliyo viruslerimi :S butun programları silmişti bende onu silmiştim :) senelerdir avast kullanıyorum canavar gibi bana yetiyor zaten orjinal sitesinde avastın bedava homepage key ide veriyolar
Başlık başka içerik başka :D İnsan yanlış anlıyor.
Kaspersky cok yavas tarar benım sana kesınlıkle ustune basarak soyledıgım onerım Mc Afee nod32 vede kaspersky bır cok kez farklı versıyonlarını ındırıp kurdun tarratım avira ile mc afee en guzelleri tavsiye ederim
nort en iyisi bende kullanıyor virüs girer girmez sana sormadan siliyor :D süper bişi tavsiye ederim
mc afee de aynısını yapıo :D
Daha önceden Avast kullanıcısı olaraktan (2-3 yıldır) söylüyorum, bazen virüssüz dosyalara bile virüslü diyordu. Ama yinede pc'mi bi bakıma da koruyordu bu sayede :)
Ama Kaspersky'ı full updateleriyle kullanmanı öneririm. Yada Norton diyecem ama bilgisayarın her ne olursa olsun cpu nu fazla yoruyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.