[f]Seks robotları geliyor!
Hollywood haklı. Robotlar dünyayı teslim alacak. Piyasaya çıkan son ürün seks robotları bu gerçeği bir kez daha kanıtlar nitelikte.
Bu haberi 70.382 kişi okudu.
Son güncelleme: 12:07 TSİ 28 Eylül 2009 Pazartesi Yazı boyutu Yazdır

Hollywood filmleri 1950'li yıllardan beri bu konu üzerine oldukça fazla değiniyor. Hatta Bruce Willis'in son filmi 'Suretler' (Surrogates) filminde karakterler evlerinin güvenli ortamlarındayken, kendilerinin seksi, fiziksel açıdan mükemmel mekanik kopyaları olan robot suretler kullanarak hayatlarını sürdürüyor. Yaratılan bu mekanik mükemmel dünya sayesinde de suçun, acının ve korkunun olmadığı mükemmel bir dünyada yaşıyorlar.

Avustralya'daki Massachusetts Enstitüsü profesörü Brooks, robot teknolojisinin eninde sonunda cinsel amaçlar için de kullanılacağını söylemişti.

BU durum artık gerçek oldu. İnsan hislerinin teknolojiye uyarlanmış şekli olan bu yeni insan formlu objeler, gerçek bir insanın hislerini taşıyor.

Öyle görünüyor ki, insanlar artık bir robotla seks yapmanın da mutluluğunu yaşayacak.'Seksbot' olarak adlandırılan bu teknolojik yapılar insan doğasına nasıl karşı konulduğunu bir kez daha
gözler önüne seriyor...

[/f]

@ msn.com.tr
Değişik :D
robotlar gerçekten artık heryerdeler
Şuan Türkiyede okadar robotlara yer verilmiyor fakat bundan bi 100 sene sonra kimse çalışmak zorunda kalmıyacak robotlarla evlenicek ve benzeri durumlar gözlenicek gibime geliyor.[Japonda özellikle onlar daha erken robot hayatıyla buluşur gibi.]
Robotlar niye evlensin yahu ? Hepsi yazılım üstüne kurulu ve programlı... Robotlar dünyayı ele geçiremez. Onların duygu ve gelişebilir zekası yok.
yapa zeka dediğimiz olay robotlara yazılımlarını yada programlarını güncelleme imkanı veriyor (öğrenme) robotlar öğrenebilirler yani.

100 yıl sonrası demişler o yüzden diyorum.
İnsanların bu tür robotlara böyle birşey yapacağını pek sanmıyorum... Eğer yapay zeka dediğimiz şeyi, robotlara uygulatırlarsa ? Robotlar öğrenir, birşeyleri kavrar ve düşünebilme mantığı olmaz mı ? ...
[Alcholic] : yapa zeka dediğimiz olay robotlara yazılımlarını yada programlarını güncelleme imkanı veriyor (öğrenme) robotlar öğrenebilirler yani.

yapay zeka o düşündüğün gibi deil ama alch
düşünme veya düşündüklerini uygulama gibi bi durumları yoktur hepsinin enerjiye ihtiyacı vardır

ayrıca cümlendeki güncellemeyide yine insanlar üretiyor deilmi ? yani üretmessen güncelleyemez nerden güncelleyeceğinide sen belirliyorsun yine ileri gidemez bilakis ne yaparsa yapsın zeka yok akıl yok uygulama yok yani yine sınıfta kaldılar

konuyla alakalı olarkta hangi robot etli kanlı insan kadar altında zevk verebilirki :)
İlerde robotlara belki insan beyni kadar kapsamlı bi yapay zeka verilebilir.Kendi duygusunu falan üreten xD
Bakın ne aklıma geldi :D İşte 200 yıl geçmiş robotlar inanılmaz bir zekaya ulaşmış iç güdü zeka vs. Bir gün evde magazin programı izliyorum haber şu; Aşk-ı memnu bihter adıyla oynayan güzel oyuncu geçtiğimiz aylarda üretilen, k530 serisi robotla görüldü behlülü aldattı söylentilerini gören behlül, robotun pillerini sökerek devrelerini bozdu, ve 23 yıl hapis cezası aldı :D:D
Khabil :
[Alcholic] : yapa zeka dediğimiz olay robotlara yazılımlarını yada programlarını güncelleme imkanı veriyor (öğrenme) robotlar öğrenebilirler yani.

yapay zeka o düşündüğün gibi deil ama alch
düşünme veya düşündüklerini uygulama gibi bi durumları yoktur hepsinin enerjiye ihtiyacı vardır

ayrıca cümlendeki güncellemeyide yine insanlar üretiyor deilmi ? yani üretmessen güncelleyemez nerden güncelleyeceğinide sen belirliyorsun yine ileri gidemez bilakis ne yaparsa yapsın zeka yok akıl yok uygulama yok yani yine sınıfta kaldılar

konuyla alakalı olarkta hangi robot etli kanlı insan kadar altında zevk verebilirki :)
100 yıl sonra 0dan beyin bile üretilebilir. Ayrıca belli algılarla düşünebilirler bununla ilgili bir film vardı Eagle Eye diye izleyn xD güzeldi
Valla hepinizi boş boş okudum cok mantıksız açıklamalar gelmş yok dünya'yı ele geçirecekler yok onu yapacaklar yok bunu ya mantıksızlaşmayın ALLAH' aşkına bu kadar mı dinden İmandan ümidinizi kestiniz hiç mi kuran okumadınız saçmalamayın ya ha kendin yapmışın ha robotla aynı zevk sonuçta robot yerine takmalarını yaptılar bence mantıksızca acılımlar yapmışınız sonuçta robotun şarjı olmadıkca bişey yapamaz onu geçin bi yerden sonra robot mantık yürütemez cünki kafası sabittir... çünki o ALLAH yaratısı deil kul yapısıdır...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.