Ygs sınavına girecek arkadaşlar vardı sınav nasıl geçti yorumlarını alalım.
kolaydı ama yetişmedi
sosyal tamamen boş geri kalanı 34+
Silindi
Master
8.5
kolaymıydı ? türkçe sorularını okumadınız heralde
türkçeyi sona bıraktım yetişmedi 25 tane fln yaptım aşağı yukarı onlarda kolay geldi
Neophyte
26.6001
Çevremdekiler, hatta iyi yapacaklarını düşündüklerim bile türkçe sorularında fazlasıyla zorlanıp vakit kaybetmişler. Dolayısıyla süre konusunda sıkıntı yaşamışlar, panikler olmuşlar. Sosyal teselli olsun, kolaymış şuan gördüğüm kadarıyla türkçeye henüz bakamadım. Hiç bir şeyin sonu değil, lys'ye girecekler umarım barajı geçerler. Asıl fark orada biliyorsunuz ki. Bu sınavın etkisinden kurtulup, önümüze bakmak lazım. Türkçe sorularınıda vakit bulur bulmaz görmek istiyorum. Hepinize geçmiş olsun, umarım güzel sonuçlar alırsınız :)
shard123 : türkçeyi sona bıraktım yetişmedi 25 tane fln yaptım aşağı yukarı onlarda kolay geldi

Valla sana helal olsun kardeşim turkce ye kolay diyen bi sen cıktın :)

Sözel olmama rağmen Türkçe 1 bucuk saatimi aldı :) berbat,rezalet ve ötesiydi :)
ben sırf yavaş olmaktan kaybettim 15 doğru fln çıkarırdım aşağı yukarı
Xantier türkçe,mat,fen +34 mü? valla helal olsun. bu benim 2. girşimdi ve rezaletti. bundan sonra sınav hayatım bitmiştir artık ticarete atılacağım, sınavda bile soru çözerken diğer yandan ne işte çalışsam diye düşünüyordum.
Coğ-tarih vs. yapmazsam MF için ne kaybederim ?
Hayatımın en uzun 2. romanını okudum. 1. sini ilk girişimde okumuştum. Böyle paragraf soruları olamaz.. Türkçe çok kazıktı 15-16 tane yapabildim, aynı şekilde de 15-16 tanede sosyal ve 2 matematik... Devamı süre sebebiyle yetiştiremedim. Sorulardan birisini hiç unutmuyorum: ''Yukarıda ki paragrafın sorusu aşağıdakilerden hangisi olamaz?'' diyeydi. Sırf o soru yüzünden kaybettim. Ama inşallah barajı geçmişimdir diye umut ediyorum.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.