Site sadece Türkiye'ye kapatıldı. Bize yararımı oldu , zararımı oldu diye düşünürsek bence zararı oldu. Site yöneticileri ile iletişime geçilip o malum videolar kaldırılabilirdi.
Ancak siteyi kökten kapatmaları Türkiye'nin dünyaya açılan bir penceresini kapatmış oldular. Biraz geniş bakarsak olaya bu durum Türkiye için son derece kötü bir olay. Tamam Atamıza laf etmişler zaten Atamızı seven insanlar gidipte o videoları izlemezler yada gidip başka sitelerde yayınlamazlar.
Dediğim gibi Youtube'yi Türkiye'ye kapatmak problem değil. Televizyonda görmediniz mi Başbakan bile " Youtube'ye ben giriyorum sizde girersiniz " dedi hatırlarsanız. Youtubeye girmek sorun değil. Sorun insanların kafasında , sorun yukardaki kişilerde. İşi kökten kapatalım Türkiye Youtube'ye girmesin konu kapansın diyerek kapattılar. Asıl yapmaları gerken o videoları site yöneticileri tarafından kaldırtmalarıydı.
Dns veya ktunnel, vtunnel gibi yontemler genellikle ba$arisiz oluyor,
giremeyen arkada$lara onerim Youtube Jacker adli yardimci programi bulup indirmeliridir.
Bu program hosts dosyasinda degismeler yapiyor ve dnsdeki baglanti yavaslamasi veya vtunnel gibi sitelerin verdigi flash player hatalari olmaksizin yasakli sitelere girmenizi sagliyor.
Oneririm(:

edit: akpartitube acilmi$, youtube a giremeyen arkadaslar icin yeni bi alternatif, girin somurun. ehueuh

Bu konu Eternal Autumn tarafından düzenlendi(2009-03-07 14:18, 15 yıl önce)
https://fehmi.ozuseven.com/makat/

İşe Yarıyor :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.