Bunu zamanında abimler de duymus bunu Lise 2'ye giden bi arkadas yazmıs yani yaLan...
En az bu olay kadar saçma bir intihâr vakâsı da şöyle vukû bulmuştu :
Kaderin türlü türlü sillesini yemekten sıkılan kahramanımız derin depresif hareketler içersinde kendini yiyip bitirmektedir . Yediği sillelerden dolayı zamanında etrafında pır dönen dostlarının artık yanında olmadığının farkındalığı içerisindedir. Yaşadığı bu ruh-î hâliyenin üzerine bir de ailevî sorunları binmiştir. Artık iyice yalnızlaşmıştır.
Dertlerini paylaşabileceği , yükünü hafifletecek bir dosta çok ihtiyacı vardır. Çaresizce cep telefonunu eline alır ve rehberinde kayıtlı bulunan herkese sırasıyla çağrı atmaya başlar . Ümitle gelecek bir yanıtı bekler ; öyle ki dertleri , acıları boğazına dayanmıştır artık , nefes alamıyordur . Yaklaşık bir saat herhangi birinden bir cevap bekler , lâkin telefonunda hiçbir kıpırdama olmamıştır .
Hayatta kendisine değer veren birinin bulunmadığı kanısında eminlik mertebesine ulaşan kahramanımız , bilgisayar başında aptalca can veren kahramanımıza örnek teşkil edecek şekilde intihar yolu olarak hapları seçmiştir. O da aynı aynı mide yanmalarını , hafiften gelen uyuşmaları hisseder ve sonunda ruhunu teslim eder.
Derken ; hâliyle polis intahar vakâsı üzerinde durur ve merhumun telefonunu inceler ve şu acı ama gerçek , trajıkomik gerçeğe ulaşır :
Kahramanımız numarasını gizliye almıştır ...
belki yalan belki gerçek ama cok beğendim
benim başıma öyle birşey gelse kardeşi şehir dışına taşınmalı.
Çok zayıf bir anlatım ve Türkçe.İsterse dünyanın en güzel konusu olsun, mahvolmuş.Azcık özen gösterseniz mükemmel şeyler çıkacak ortaya.
Güzel hikaye



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.