Bunu zamanında abimler de duymus bunu Lise 2'ye giden bi arkadas yazmıs yani yaLan...
En az bu olay kadar saçma bir intihâr vakâsı da şöyle vukû bulmuştu :
Kaderin türlü türlü sillesini yemekten sıkılan kahramanımız derin depresif hareketler içersinde kendini yiyip bitirmektedir . Yediği sillelerden dolayı zamanında etrafında pır dönen dostlarının artık yanında olmadığının farkındalığı içerisindedir. Yaşadığı bu ruh-î hâliyenin üzerine bir de ailevî sorunları binmiştir. Artık iyice yalnızlaşmıştır.
Dertlerini paylaşabileceği , yükünü hafifletecek bir dosta çok ihtiyacı vardır. Çaresizce cep telefonunu eline alır ve rehberinde kayıtlı bulunan herkese sırasıyla çağrı atmaya başlar . Ümitle gelecek bir yanıtı bekler ; öyle ki dertleri , acıları boğazına dayanmıştır artık , nefes alamıyordur . Yaklaşık bir saat herhangi birinden bir cevap bekler , lâkin telefonunda hiçbir kıpırdama olmamıştır .
Hayatta kendisine değer veren birinin bulunmadığı kanısında eminlik mertebesine ulaşan kahramanımız , bilgisayar başında aptalca can veren kahramanımıza örnek teşkil edecek şekilde intihar yolu olarak hapları seçmiştir. O da aynı aynı mide yanmalarını , hafiften gelen uyuşmaları hisseder ve sonunda ruhunu teslim eder.
Derken ; hâliyle polis intahar vakâsı üzerinde durur ve merhumun telefonunu inceler ve şu acı ama gerçek , trajıkomik gerçeğe ulaşır :
Kahramanımız numarasını gizliye almıştır ...
belki yalan belki gerçek ama cok beğendim
55
Istanbul
, ---
0.00
94
0
benim başıma öyle birşey gelse kardeşi şehir dışına taşınmalı.
Çok zayıf bir anlatım ve Türkçe.İsterse dünyanın en güzel konusu olsun, mahvolmuş.Azcık özen gösterseniz mükemmel şeyler çıkacak ortaya.