Yorum yok.Görünce çok sinirlendim xD


Novice
0.1
zagor komik mi? din üstünden geyik çevirmek? komik oldugunu mu sanıyosun? niye böyleyiz? kendi dininize biri laf ettimi, geyik yaptımı, karikatür çizdimi dünyayı yerinden oynatırsınız. terbiyesizlik ahlaksızlık saygınız olsun diye bitarafınızı yırtarsınız. ancak başklarının dini olunca konu, sinrlenmişmiş. yaşını başınıda almışsın ama diyicek bişeyde bulamıyorum. eğlenmene bak. ama yarın obur gün biri kuran, muhammed hakkındada bişey yapıncada bukadar soğuk kanlı, bukadar tarafsız ol tamam mı?
Kusura bakmada dinin varsa eğer diye başlıyım , her neye tapıyosan bilememde saygı duyulmasını istiyorsan sende herkez neye inanıyorsa ona saygı göstermelisin. AKP li olduğunu çıkarıyorum burdan başkada birşey gelmiyor aklıma .
ahuahuhua adam nerden anladı bak akpli olduğunu tayyip camiden cıkmıyor ama Çalmanın dini yok oğluna yatlar gemiler katlar matlar alıyor
neresi komik bunun ?

senin bunu buraya koyarak seviyen belli oluyor

yazık..
Ya Arkadaşın Kötü Bi Niyeti Yokki.

Bu kadar aşalamanıza gerek yok.
Şikayet ET butonu var istemeyen kullanabilir,sorununu açıklar.Ben beğendim.Siyasi tartışma yasak,direk ona döndürmeyin.
Birincisi bunun Dine karşı bir saygısızlıkla alakası yoktur.

https://msnyasam.milliyet.com.tr/msnDefault.asp?url=http%3A%2F%2Fmsnyasam%2Emilliyet%2Ecom%2Etr%2FmsnDefault%2Easp%3Furl%3Dhttp%3A%2F%2Fwww%2Emilliyet%2Ecom%2Etr%2Fcontent%2Fgaleri%2Fyeni%2Fgostermsn%2Easp%3Fgaleriid%3D4869%26reftype%3D1

Burdan çektim resmi.Burda söz konusu olan Dini hiçbir bağımlılığı olmayan iki sevimli köpek.Birisi imam diğeride tesettürlü olsaydı aynı düşünceleri yine taşırdım.Bende aşağılama duygusu yoktur.Bir başkasının dinine asla saygısızlık yapmam yapamam.Maynuna, ineğe bile tapsa bir saygısızlık gösteremem.Allah'ın emridir.Sakın onların dinlerine küfür etmeyin, onlar hataya düşüp sizinkine etmesin şeklinde bir ayet vardır.

Siz Hamdolsun Müslüman'ım diyen birisinin Hz. İsa'ya hakaret ettiğini onunla ilgili karikatürler yayınladığını gördünüz mü ?Göremezsiniz çünkü Allah'ın peygamberine hakaret edebilecek bir Mü'min yoktur.


Siyasi düşünceme gelirsek.Bu resimden akp lafını nereden çıkartıyorsunuz anlamadım.Geçenlerde televizyonda ufacık bebeye türban bağlamışlardı çok sevimli görünüyordu.Ben bunuda öyle gördüm ve paylaştım.Benim akp ile en ufak bir siyasi ortak noktamızın olmadığını söylemek istiyorum.Daha önceleride defalarca akp ile ilgili topic açıldı ve her defasında görüşümü forum kurallarını kafama takmadan söyledim.
Dine karşı saygısızlıkla alakası yok bence. Saçma sapan konuşuyonuz , AKP'de din üzerinden siyaset yapıyor ve din üzerinden kazandığı paralarla kızını damadını besliyor hatta o parayla o damadın askerde doğuya gitmemesini sağlıyor... Biraz o konulara baksanız
Arkadaşlar yanlış anlamanızı istemem,bu din olayını düşünen kişilerin zeka yaşları belli zaten.Direk olayı nerden nereye attı.Neyse onu geçtim direk bilip bilmeden yargısız insaf yapıp Akp o şu bu diye laflar yazmışsınız.Yaptıgınız çok yanlış.Ayrıca Akp'li olsa ne olcak ? Ben akp'Liyim ve dinime pek sadık sayılır degilim.Ama neden akp'yi seçtim ? Akp'yi seçmemin amacı 2002'den itibaren bu zamana kadar Türkiyeyi baya bir ilertletti.Rakamları unuttum ama akp türkiyeyi sanırsam 7.4 ilerletti.Atatürk döneminde atatürk 7.8 idi galiba.Ve şuana kadar şu 2002 yılına kadar hiç bir parti böyle bir ilerleyiş saglayamadı.Yani kısacası akp dinci olabilir.Ama ben hangi dini seçtigi degil hangi parti bu vatanımızı daha iyi idare ediyor ve kontrol ediyor o partiyi seçerim.Böyle bir ilerleme Atatürk zamanından beri olmuyordu ve bunlar onu yaptı.Siz daha bir şey araştırmadan yargısız infaz yapmayın.Türkiyenin %70'i dinci degil ? Peki neden Bu partiye oy verdiler acaba ? Neyse siyasi konulara giriyoruz yavaş yavaş. ---
İzmir limanını satıyor , otlanıyor sonuç ekonomi mütiş olur.
Yine başlamayın arkadaşlar.Bende Akp'e oy veriyorum ve açıkça söylerim.Ama biz gidip bu böyle şu şöyle demiyorsak hele ki siyasi tartışmaların yasak olduğu bir yerde,kimseninde demeye hakkı yoktur.
Master
59.2997
Lucretius:
- Siyasi içerikli başlıklar açmak , başka başlıkların altına mesaj atmak, siyasi parti propagandası yapmak vb. davranışlar yasaktır.

Kilit..
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.