dökülün bakalım :) gizli olarak itiraf edin gizli güçleriniz :D utandığınız şeyler.. küçüklük anılarınız :)

Neyi saklıyorsun ki ? Hatıralarını gizleme :) Aforoz et kendini!

yada yapılan itirafları yorumlayın ve oy verin !

https://www.aforoz.net
0.1
Afaroz et ? , Başarılar dilerim fakat daha güzel bir slogan daha güzel bir kelime seçimi yapılabilirdi.
Expert
34.0001
çirkin kelime diye bir şey yok arkadaşım, kullanımı yanlış olmuş sadece. aforoz orta çağda papa'nın hristiyanları dinden çıkarması anlamına geliyor. itiraf etmek, günah çıkarmak gibi bir anlamda kullanılmak istenmiş ama anlamını da bir kontrol etseydiniz keşke çok kel alaka olmuş.

bu arada bilmediğim başka bir anlamı olabilir, aydınlatırsanız sevinirim. başarılar.
Aforoz değil o vaftiz. ( Aslında vaftiz de sayılmaz tam olarak ) Günah çıkarmak da incildeki karlığını tam bilmiyorum. Aforozla hiç alakası yok ama.
konuyu saptırmayın ben başlıyım bir tane kız doğum günü partisinde gece yatarken benle beraber yatmak istedi benle beraber yattı ama ben arkamı dönüp yattım bu yuzden su anda pişmanım .
yedibela : konuyu saptırmayın ben başlıyım bir tane kız doğum günü partisinde gece yatarken benle beraber yatmak istedi benle beraber yattı ama ben arkamı dönüp yattım bu yuzden su anda pişmanım .

evet o rüyayı ben de gördüm
Kell : çirkin kelime diye bir şey yok arkadaşım, kullanımı yanlış olmuş sadece. aforoz orta çağda papa'nın hristiyanları dinden çıkarması anlamına geliyor. itiraf etmek, günah çıkarmak gibi bir anlamda kullanılmak istenmiş ama anlamını da bir kontrol etseydiniz keşke çok kel alaka olmuş.

bu arada bilmediğim başka bir anlamı olabilir, aydınlatırsanız sevinirim. başarılar.

Anlamını bilmiyorum kelimenin ama dediklerinden yola çıkarak bir nevi bağlantıyı kesmek diyebiliriz aslında, burada da belki söyle rahatla manasında bağlantını kes gibi bir mana yapılmaya çalışılmış olabilir.

Siteye gelirsek, ufak bir tebessüm bıraktı :)
Site şu an için bir itiraf sitesi arkadaşlar, fena talep yok her gün en azından 3-5 tane itirf geliyor şu an için.. İleride katılımcı sözlük klonu yapacağız :) aforoz.net/itiraf adı altında. Biraz tutsun bu şekilde... daha güzel olacak.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.