Mack : koyu beşiktaşlı iddia sonuçları solediğim tek insan
Ali3n : İsmi ali gibi gözüksede nickinde ama buraq benım adaşım
Nexiel: Msnde bana aşkum diodu yüz vermedim die engelledi :D
Vebruer: şimdi tanışdık zaman gösterecek
Leqendary : Hemşerim burada tanışdık hemşeri çıkdık :D
Topluluk isimleri 1 kişi yerine mi geçiyor ? :D

(dip not : sevenim kalmamış :D)
Yıllar sonra şu konuya rastlamak çok garip geldi.
Stell i yani onuru arıyordum. Bir baktım bu konu çıktı karşıma.
Büyük ihtimal birçoğu bu foruma girmiyorlar bile ama olsun yinede bu konuya yazı yazmak istedim.En azından olanlar yeniden okusun ve yıllar öncesinde bu platforma takılan insanların gerçekten birbiri ile arkadaş olduğunu görsün diye. Şimdiki muhabbetleri görüyoruz herkes arkanı dönme derdinde sallamak için eskiden ne güzelmiş..
Çok doğru söyledin eskiden burada ki arkadaşlığın, dostluğun kıymetini bilemedik. Ancak ne var ki geçmişten bugüne bu insanların çoğuyla arkadaşlığımız reel'e taşıdım taşıyamadıklarımla bile hala görüşmekteyim, kimi zaman u-s ailesinden birini evimde misafir ettim; kimi zaman u-s ailesinden bir çok insanla buluştuk ve eğlenmeye gittik.
Master
59.2997
Eskiden millet beraber vaktini geçirmenin, eğlenmenin peşindeydi. Şimdi ise arkadaşım, dostum dediği adamın sırtına sırf egosunu tatmin edip sanal başarı yakalayabileceğini sandığı için bıçak geçirebilecek kadar egoist, başkalarını birbirlerine düşürüp rant elde edebileceğini düşünecek kadar saplantılı ve düzenbazlık yapıp en iyi yerlerde olduğunu sanacak kadar zekasızlar. Aradaki fark bu, anlayana tabi.
Haklısın Slothere.
Şimdi öyleki arkadaşım dediğin adamın üzerine basıp çiğneyerek bir yere gelmeye çalışanlar var.
Neyseki kendi adıma konuşayım öyle değilim. Arkadaşım olmasın,rakibim dahi olsa yardım istemeyi bilene her zaman yardım etmeye çalışıyorum.Paylaşmak önemli birşey bence. Paylaşmadıktan sonra mezaramı götüreceğiz fani dünyadaki şeyleri.

Eskisi yenisi bir kenara artık insanlarda değişme var sanıyorum.
ah ah ah
Gcx: Albert Einstein (Yüce Bilge)
Basic: Alkoliğin tekiydi, şimdi nasıldır bilemiyorum
Aramachus: Zor bulunan insanlardan...
Jollyroger: Kumda iğne arasan bulamazsın.

Yazdığım kişiler sanal alemde tanıdığım en dürüst, egosu olmayan ender rastlanan insanlardır. Benim onlara yanlışlarım olmuştur ama onların bana asla.. Yani ağızım ile kuş tutsam yeridir. Söylenecek o kadar çok söz var ki, hepsini söylesem onların yanında atom parçası kadar kalır. Ve hiçbiriyle şuana kadar problem yaşamadım, yaşamayacağıma inanıyorum. Zaten eğer ki kısmet olursa ileride kuracağım bir şirket veya kuruluşta makamları hep hazır olacaktır.
Tozlu raflardaki eski anılarımla karşılaşmak,pervasızca us forumlarını açıp kapamak,acaba eskisi gibi olurmu diye beklemek = ).
Başlığın uplanması gerçekten hoş olmuş.
duygunlandım :utangac1
Sen duygulanma kardeşim
2005 yılından bu güne kadar burdayım ama esrarengizliğimi korumuşum baksana bizi tanıyan yok :p
2004 :asik2

az laf çok iş (:
Noxier,
script'in UO'daki sözlük anlamını ilk bana öğreten kişi. o benim gözümdeki yerini çok iyi biliyor, yazdım roman oldu tribine hiç girmeyeyim ^^'

Chimes,
şuana kadar çalıştığım en disiplinli admin.

Afronola,
kağıt kalemle koltukta script yazan saf kardeşim.

Chernobel,
onun için söylenecek çok söz var benim için. onun son projesi olacak medieval serverını aktif edemeden projeyi yarıda iptal etmemiz, şu camiada en çok kursağımda, "keşke olsaydı" diye üzüldüğüm projelerden biriydi. ve çalıştığım en kusursuz scripterdi.

Neran,
onunla chernobel sayesinde bir sistem yazılması aşamasında tanışmıştık. daha sonra kendimizi gs-bjk maçında bulduk. ama nedense o günden sonra uzun zaman konuşamadık. bu camiada UO dışındaki mizah anlayışına inanılmaz bayıldığım tek insan.

Astor,
zamanın epica sunucusunda oyuncu olarak oynarken, ilk gördüğüm GM'di. 45 yaşındaydı ufuk amca ve oğlu Falcon Iota Delcastine'de burada oynuyordu. asla unutamam.

basic,
birbirimize hiç isimle hitap etmeyiz, onun öss senesi geldiği için ben 1 sene UO'dan ayrılmıştım. sonrasında beraber dönüş yapsakta, beraber bir projede çalışmak nasip olmamıştı. ama adaşla ortak bir projede bulunma sözümüz bugünde var ileridede var olacak gibi duruyor. adamlığı zaten tartışılmaz.

Rowall,
heralde serverlarımızı açtığımız ilk anda, rowall ve buxiun diye 2 yeni acc açılıp owner plevelini banko veren tek tuhaf insan bizlerizdir.bu camiada edindiğim en iyi dostların başını çeker.

KeLL,
tanışma faslımız yanlış hatırlamıyorsam ikimizinde scriptte yeni olduğu bir döneme denk gelmişti. sonrasında bir ara muhabbetimiz ilerlesede, Allah ikili ilişkileri nasıl isterse, kaderde öyle devam ediyor. bazı kişilerden dolayı aramız fazlasıyla açılsada şimdi herşey yolunda gibi.

Slothere,
nasıl tanıştığımızı hatırlayamıyorum ama konum ne olursa olsun uo'daki orjinalite anlayışına bayılırım.

Ragnar,
en iyi öğrencim.

Mortal,
crafter points sistemi...sene 2009...o anlar ^^'

Rahovart,
boş adam.

^^',
bu smiley karşı tarafı rencide etmeyen bir smiley ve o yüzden kullanmaktayım. bunu dipnot olarak varsayabiliriz.
Expert
34.0001
ahaha lise yıllığı gibi olmuş, valla utandım yazıp sildim.
vay be 2007 senesi ühüü yıllar su gibi geçip gidiyor ya daha dün gibi hatırlıyorum buradaki geyikleri aman tanrım :))



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.