8-9 senelik muhabbet kuşum az önce öldü :( Üzgün olduğum için açtım konuyu , paylaşmak istedim. Zavallı ne soğuktan ne hastalıktan öyle yerde dümdüz durmuş gözleri açık ölmüş :(
Geçmiş olsun :(
Senelerin hatrı olunca çok üzüyo. Küçüklüğümden kalma olduğu için çok fazla anım var.. Normalde bir kuş için bu kadar üzülmem.
Master
59.2997
Geçmiş olsun. Sanırım bir aralar foruma resimlerini koymuştun geçen senelerde, o kuş mu?
başın sağolsun bizimde kedi var 3 yaşında 2 kere 7. kattan düştü ama bişi olmadı kötü bir duygu seni en yi anlayan benim tekrar başın sağolsun..
benim çok eskiden çapkın adında bir muhabbet kuşum vardı. Ne kadar iyi bakarsan bak bunların ömürleri bizimkiler gibi 70-80 olamıyor malesef. Çapkın öleli çok oldu ozmandan beri muhabbet kuşlarına bakmayı pek sevmem aklıma çapkın gelir üzülürüm. acını anlıyorum denizcim. başın sağ olsun.
Başın sağolsun.
Expert
34.0001
10 yıl oldu, yemini suyunu değiştirmeyi unutuyorum artık, hayvanda tık yok. geçmiş olsun, başın sağolsun :)
Başın sağolsun kardeşim. :huh
Benimde bir muhabbet kuşum var, ismi muhittin :) şuan yuvasında yumurtalarının üzrinde duruyor. yavruyken aldım, ismine muhittin dedim ama dişi çıktı :) kokusu çok güzel.. Onun öldüğünü düşündüm de, gerçekten acını anlayabiliyorum.. Geçmiş olsun..
Expert
34.0001
bu arada bi köşeye attığım kuşu umursamam da, balığım emine ölürse yıkılırım heralde. düşününce bayağı üzüldüm başın sağolsun tekrardan.
Kell allah iyiliğini versin öldüm gülmekten emine :))

geçmiş olsun bu arada
Arda benim balığın adıda zühtü çiftleştirelim mi :D

Başın sağolsun..
Bende de wardı muhabbet kuşu 6 sene bakmıştım sonra bi hayvan barınağını vermiştim gerisini bilmiyorum ama noldu ne yaptılar kaldımı öldümü onuda bilmiom çünkü hayvan barınağıda kapanmış :)
Expert
34.0001
abi gözümün önünde duran balığı unutmuşum, çağatay muhittin diyince aklıma geldi, bu arada erkek benim emine :) hikayesi var, küçükken aynı cins ten aynı renkten balığım varmış, 1-2 yaşımdayken, şaban filmleri izleyip ağzımı yaya yaya emine diyomuşum ona. şimdide ilginçlik olsun diye aldım aynısından, adınıda emine koydum :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.