olay
bir pilic, bir yolda karsidan karsiya gecer.

soru
pilic karsidan karsiya nicin gecer?

yanitlar

rene descartes
yolun obur tarafina gecmek icin.

eflatun
iyiligi icin. gercek, oteki taraftadir.

aristoteles
karsidan karsiya gecmek pilicin dogasidir.

karl marx
tarihsel olarak kacinilmazdi.

hipokrates
pankreasinin asiri salgisi yuzunden.

martin luther king jr.
tum piliclerin nedenini aciklamak zorunda kalmadan ozgurce karsidan karsiya gectikleri bir dunya dusluyorum.

hz. musa
ve tanri cennetten inip pilice dedi ki: "karsidan karsiyagececeksin! " ve pilic karsidan karsiya gecti ve tanri bunun iyi oldugunu gordu.

richard m. nixon
pilic karsidan karsiya gecmedi, tekrar ediyorum, pilic asla yolun karsisina gecmedi.

sigmund freud
pilicin karsidan karsiya gecmesiyle ilgilenmeniz, sizde guclu ve latant bir cinsel guvensizlik duygusunu ele vermektedir.

buda
bu soruyu sormak, sizin kendi pilic doganizi inkar etmektir.

galilei
oysa pilic karsidan karsiya geciyor...

charles de gaulle
pilic belki yolun karsisina gecti, ama otoyolun karsisina henuz gecmedi.

charles bukowski
aslinda iki pilic vardi sizin gordugunuz birinci pilic digerine $u an kanapede masaj yaptiriyorum...

einstein
pilicin yolun karsisina gecmesi ya da yolun pilicin ayaklari altinda yer degistirmesi, tumuyle sizin gosterdiginiz referansa baglidir.


bill clinton
anayasa uzerine yemin ederim ki bu pilicle aramda hic bir sey gecmemistir.

reha muhtar
evvöt efenim $u anda akillara durgunluk veren bir olay oluyor, pirinç ayaklanip kar$i yakaya geciyor efenim hemen canli yayin telefonuna baglaniyörü....zz

suleyman demirel
pilic gecmisse gecmis, gecmemisse gecmemishtir.

tansu ciller
bu memleket icin karsidan karsiya gecen pilic de bizimdir, ustunden gecen traktor de bizimdir.

deniz baykal
kar$idan kar$iya gecmek pilicin dogal yapisinda vardir pilic sucsuzdur ancak bunun tek sorumlusu hukumettir. bu konuda anayasa mahkemesine ba$vurduk. { ne koparirsak kardir }

devlet bahceli
hökumet bunun hesabini er-ya da geç yüce türk milletine ödeyecektir. türk milleti bu hatanin hesabini sandikta soracaktir. hukumeti bu yaptiği hatadan derhal dönmesini ve erken seçim yapmasini talep ediyoruz.

r. tayyip erdogan
ben tavuklu sandvic de satmistim.

abdullah gul
hayir, bana boyle bir bilgi verilmedi ama karsidan karsiya gectiyse hukumet geregini yapar.


george w. bush
pilicin bu yolda bm kararlarina ragmen cezalandirilmadan karsidan karsiya gecmesi, demokrasiye, ozgurluge ve adalete kafa tutmaktir. bu durum, o yolu bizim coktan bombalamis olmamiz gerektiginigostermektedir. bolgede barisi saglamak amaciyla ve savundugumuz degerlerin tavuk turu teroristler tarafindan bir kez daha ayaklar altina alinmamasi icin amerika birlesik devletleri oraya karadan 243 bin gi, havadan 846 bombardiman ucagiyla desteklenen 17 ucak gemisi, 46 firkateyn ve 154 kruvazor gondermeye karar ve bu guclerine ozgurluk ve demokrasi adina 5 bin kilometre capindaki bir alanda bulunan tum kumesleri yerle bir etmek gorevi vermistir. bu kutsal gorev, ulkede uzaktan yakindankumese benzeyen her seyi bir avuc kul haline getirinceye kadar surecek ve kustah kumes efradinimilletimize kafa tutmasi onlenecektir. hukumetimiz, ondan sonra ulkedeki kumeslerin standartlara uygun bicimde yeniden insasina ve baslarina abd buyukelcisi tarafindan demokratik olarak secilecek bir horoz gecirmeye karar vermistir. kumeslerin yeniden insasi finansmana karsilik olarak, bolgedeki tum yem uretimine 30 yil sureyle el koymakla yetinecegiz. yerel canlilarin, bizimle isbirligi yaptiklari takdirde yem uretiminin bir miktarindan ozel fiatlarla istifade ettirilmesi ongorulmustur. bu yeni adalet, ozgurluk ve baris kumesleri ulkesinde, size temin ederiz ki bir daha asla bir pilic bir yoldan karsi karsiya gecmeyekalkmayacak, cunku yol kalmayacak ve piliclerin de yuruyecekleri bacaklariolmayacaktir. tanri amerika'yi takdir etsin!

mehmet (turk erkegi)
pilic sarisin mi? esmer mi?

lucretius
sen iki gündür artis artis gez her topice atla, forum kurallarini okuma. sonra karşiya geç. php ile kodlamişlar zaten..adisin olm sen ...photoshop la üstünden geçsen bile yemezler aslanim...git konu 1'i okuda gel...kilit. turkcell in tavuğundan çalmişlar zaten bu pilici

$ahin k.
a(m)una koymak lazim o pilicin.

Bu konu 05 tarafından düzenlendi(2008-08-27 03:16, 15 yıl önce)
Güzel noktalara deginmissin ama herkezin anlayabilecegi espriler degil ^^
eheueh piliç seni:D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.