Silindi
Kuşlar yine kaznadık :D

fistan sana bi uplama tekniği söyleyim kendi postunu sil gene at uplanmış olur :D
Biraz geç bi cevap olcak ama bence yaptığı yanlışa bağlı çok kötü bişey yaptıysa cezalandırılır tabikide
Cezalandırılır
Kill him :D
şaka tabi yaptıgı suca göre deişir
Önemli olan eylemin gerçekleşip gerçekleşmediği. Eylem gerçekleşmişse ve suç içeriyorsa cezası kesilmeli. Niyet, hukiki olarak önemsizdir. Sadece teokratik yönetimlerde belki bir etkisi olur.
Noxier Kendimi mahkemede gibi hissettim suç ve ceza yı okudunmu ?
:)

Bence niyet önemsizdir. Mesela şunu düşünün. Şimdi istemeden de olsa birini yanlışla öldürdünüz ? atıyorum silahla oynarken şaka maksatlı bi hareketle arkadaşınızı öldürdünüz ? Bence bir katil ile bu kişinin tek farkı var. Biri isteyerek öldürdü biri kaza ile ama sonuçta 2 side katil ve cezasını çekmek zorunda. hayattan her an dikkatli olmak zorundayız.

Tabi bu tarz durumlar çok çok zor anlardır. Büyük konuşmamak gerekli. kimin başına ne zaman ne gelecek bilinmez.
Mantıklı konusuosun destekliorum +1 =)
Hadi beyler bu nedir kimse konuşmuyor.
Silindi
Journeyman
1.3
Ben şimdi geldim :D

Ama yatıcam :D toptan iyi geceler :) iyi sabahar :D
benim net yeni geldi anti-wireless
nese fm yükledim onu oynuom ama tr paketi fasla bi işe yaramıo :D
Açılışı da bu akşam ben yapayım
s.a
As. 86 kayıtlı var ama kimse artık takılmıyor gece kuşlarına.
Ve aleykum selam ...Benden bu kdr sbh 8.30 da dershane var 1 saatlık yol kalks 7 uykusuzlukta var of of ah su oss ah ah yaktın yedın bıtırdın hayatımı yemın ederım of of hadı sıze ıyı geyıkler ıyı muhabbetler ıyı eglenceler
Valla sıcak uyunmuyor napsak piştimi atsak :gorme

veya okey ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.