Silindi üyesi avatar
Silindi
Bencede Fener Mukemmeldi. Beşiktas Dedıgın Gıbı Cok Cok Kotuydu Ben Sana Galatasaray Macında Katılmıyorum Cunku Galatasaray Kendıne Yakısır Bır Sekılde Oynamadı. Ben Fenerlıyım ama Galatasarayın Oynayısını Beyenmedım Galatasaray Sion Gibi Bir Takım Karsısında 10dk 2-0 Yenık Duruma Dusuyorsa Cok Kotu.
ama birşeyi unutma futbol bu milan - liverpool 3-3 yani galatasaray kötü oynadı ama dedğim gibi 2 maçlı maçlarda deplasmanda 1 gol bile önemli 3-2 kötü oyuna ragmen ii Galatasaray 1-0 2-1 çıkmasına yeterli 3-2 de uzatmalara gider maç
Silindi
Apprentice
0.9
Ya Ben Skora Bırsey Demıyorum Bak Fenerlıyım Ama Galatasaray Sion Karsısında Galıbıyet Alması lazımdı.
orası dogru Galatasaray Ligin Ve Avrupa Maçlarının En Kötü Oyununu Oynadı Lincoln Gerçekten Markajdaydı ve zorlandı Linderoth En İyilerindendi SAhanın Ama Defans Gerçekten Kötüydü Galatasaray Tomas Gibi Bir Defans Lazım Galatasaraya Server Sırtında Kırıkla sahaya Çıktı İğne İle Ama Yinede Galatasaray Sansı Sürüo Ama Kayseri Erciyes Kötü Oldu.
Master
59.2997
Uykudan bayılmak üzereyim 1 haftadır doğru düzgün uykum yok 2 2.30 gibi yatıp 6.30 da kalkmaktan anam ağladı :(.
Neyse herkeze iyi geceler.
herkeze ii geceler
Silindi
Apprentice
0.9
uyumayın ulen :p
Zeki biber gazı yaptırıyor adamın birine.xD:kikirik
Olum Tabii Senin okulun yok galiba sabah 12 de kalk ben 9 da
Yarın okul yok oh mis.=p

Saat 3'e kadar mışıl mışıl uyuyacağım.:memnun

@DoomSword

Senin yerine hiç uyumayan çalar saatler var.Onları deneyin?:)
benim bünye alıştı 9 da kalkarım sanarım okula gidip kızlara görecem
Master
59.2997
Okul yok gitar kursu var pehh :gorme. Bigün çıkıp YETERR diye bağıran birisi tv ye çıkarsa bilinki benimdir :p
Silindi
Master
59.2997
Bu zeki süper ya :D simitlerin üstündeki susamları sayıdırıyordu uahuhaua
Silindi
Master
59.2997
Doom yatmazsan yatma bizene sorduk mu sanki ?
boşver kalpleri ramazan ayında kırmayınız.!!
HERSEYE SEVGİYLE YAKLASIN..YARDIM ELLERİNİZİ CEKMEYİNİZ ...

Michael imzanı degiştirirsen sevinirim..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.