Master
59.2997
@Fistandantilus

Kaçmazzz xD
|DarKhaTe| üyesi avatar
Mico Olm Senin Alnında Milyonlarca Sivilce Olması Lazım:huh
|Holgora| : Yok Abi Ne alaka Bnm Çene Burun Altı ( Yani üst dudağın üstü ) Flaan Oralarda Çıkıyor Birazdan Bende Upload Edicem Bekleyin xD

Senin ki ya stresten yada ergenlikten Ben mesela birşeye taktım mı 1 saat içinde çıkıveriyordu. Sercan olum maske yapıyorum her akşam. Avonun güzel kızları bana uğramadan geçmiyorlar.
Bulasmayın fistanıma :kufurbaz dagılın leaa
Silindi
Apprentice
7
UEhueh :D

Lan kırbaççı sen sus bakayım :)

Ben foto çekmeye tırsıyorum gecenin konusu oluruz :D
Ya bütün gece abaza muhabbetimi yapcaksınzı cık cık xD

Ne olacak bu ultimanın sonu ? *kafasına daş gelür*
Keşke Bizim İsmail Hoca Burda Olsa Adamın Hayatında Hiç Kuşu Olmamış Tam Bir Kayıp Vaka :(

O Bizim Bitanemiz Kuşum İsmail =)
Silindi
Novice
1
ben attım o daşıda :D uo deme bana canım cekiyo :D
|DarKhaTe| : Mico Olm Senin Alnında Milyonlarca Sivilce Olması Lazım:huh

Michaell ve sivilce ha?İmkanı yok çıkmaz Michaell'de. (anladınız siz onu.xD)
|DarKhaTe| üyesi avatar
Micoo Senin Bende Ne Fotoların var... msn de bi konusmada Goz kırpma atıpda ..... gerisini anladın sen. buraya yazmak istemiyorum :D :muahaha
Silindi üyesi avatar
Silindi
Members
0
Stormy hadi canım baska kapıya hadi.Sivilcelerimle döverim seni.
@Earl abaza muhabbetşleri değil bunlar. Bunlar erkeklerin genel sorunu. Üst katlarda bir tane sınıfta bir kız vardı. Sarşın fıstık gibi bir kız. Kızı ayarlıcaktım kafama koymuştum. Kız 22 yaşında çıktı. Bir içime oturduki anlatamam. Kız 16 yaşında gösteriyor.
Minyon tipliler öyle fistancığım.:)
@fistandantilus

Sen İçine Oturma Görmemişsin Bi Kızdan Hoşlanıyordum Kız'la Atıştım Kız Bana Seni Gömerim Üstüne İşerim Dedi Bende Buna Seni Tavana Asar Süper Smaç Basarım Gibisinden Bir Söz Söyledim Müdüre Gittik Babamı Çağırdılar Falan Kız Ağlıyo Hocaya Diyorum Hocam Asıl Ağlaması Gereken Benim xD
kalitesini bozdurtmayın miconun

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.