Silindi
Heç :) Bgun Format Attim Ark Dedi Linux Kuralim Tmm Dedim Bi Bakalım nasıl Kurduk Beğenmedim Bence xp Daha Hoş.Yeniden xp Kurdum :)
benim bi arkadaştada pardus war resmen windows u ters cevirmisler baslat fln yukarda böle saat sağ alt köşedeyken sağ üst köşeye gitmiş böle çok tuhaf bisey :) diom xp neyine yetmio türk malı olm bu dio :D
Silindi
Members
0
Waalla kaç gündür saat 3 , 30 da yatıp

sabah 1,30 da kalkıyorum

OKulda başlıo

yarına birrr sürü ödev war

napıcam bilmem :)
Adept
4.3
Ne için kurduğuna bağlı... Bilgisayar kullanmak için Linux kuracaksan, gerek yok. Ancak eğer bilgisayarı öğrenmek istiyorsan o zaman açık kaynak kodlu Linux gibisi yok. Kendine özel Işletim Sistemi yapma şansın var. Yani bütün o Network işleri için Linux ideal. Ama ne yazık ki disket de yok, cd de yok boot için kullanabileceğim. Yazık oldu. :/
Silindi
Adept
4.3
Acelen ne yawf

Msnden göndereyim ben sana :D
üzmü kendini neran bu gecenin sabahıda war gidip alırsın en yakın bilgisayarcıda :D
Silindi
Members
0
abi yaptığım ewe baksanıza yawf hep bu topicte durmayın amaa :D
abi ev için 30 dk urastın mı harbi :) ama aslında o evde güzel rp yapılır hatta genel ev bile olabilir :P şaka şaka güzel olmus ev harbi emeğine değmis :)
Silindi
Members
0
Benden bu kadar ilk gecmde pilim bitti yahu :D hadi iyi geceler.
iyi geceler jnm ben daha burdaım bu gece benim gecem eheheehe :)
Adept
4.3
Ama ben bu gece kuracağım diye kafama koymuştum.. :/ Yapacak bir şey yok şimdi, uyusam mı. Fikri atın ortaya bare de script yazalım.
Silindi
Adept
4.3
ok tmm abi bak şimdi

act.bounce ile filan

verdatayı sonra hallederiz

saç uzama kısalma olsujn.
en kralından bi duello scp i yazda bizde kullanak :) ztn lzmduu :D
Ya sıkıldım biraz biraz geyik yada bişeyler yapsakta uykum açılsa ilk gecem gecekuşlarında erken kapamak istemiyorum
İyi Geceler Uyumayın ya Uyuyup Ne yapıcaz vampir gibiyiz değilmi sabah uyuyoz akşam üstü uyanıyoz (: hele bi okullar açılsın 22.00-8.00

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.