Tüm FenerBahçe li arkadaşlarımın dünya Fenerbahçeliler gününü kutlarım

Takvimlerin 19 Temmuz'u(19.07) gösterdiği tarihte, tüm Fenerbahçelilerin kutladığı 'Dünya Fenerbahçeliler Günü', Profesyonel Futbol Takımımızın kamp yaptığı Avusturya'nın Kitzbühel kasabasında, bir gün erken kutlandı. Takımımızın Ceske Budejovice takımı ile yarın oynayacağı hazırlık maçı nedeniyle, Avusturya kampında 1 gün önce kutlanan Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde tüm Fenerbahçe kafilesi bir araya geldi.
Bugün yapılan sabah antrenmanı sonrası takımımız, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü nedeniyle, FCA firmasından Mücahit Oktan'ın, kamp yapılan otelin balo salonunda düzenlediği kutlamada bir araya geldi. Kutlamaya tüm futbolcularımız, teknik ve idari kadro ile kafilemizde bulunan tüm kulüp personeli katıldı. Kutlama, Takım Kaptanımız Alex de Souza'nın özel olarak hazırlanan pastayı kesmesiyle başladı. Pastanın ilk dilimleri, Alex ve Teknik Direktörümüz Aragones'e takdim edildi. Fenerbahçe marşlarının çalındığı kutlama, oyuncularımızın yaptığı tezahüratlar arasında sona erdi.
Tebrik ederim tüm fenerbahçelileri takımımızı.
yakısır fenerbahceme....
Silindi
Members
0
- türksün di mi?
- elhamdülillah müslümanım...

ilginç bir imza : )
Teşekkürler ama konuyla alakası ne anlamadım :P
Silindi
Moderators
21.9001
yok alakalı değil böldüğüm için kusura bakma ama ilginç geldi yani birşeyler anlatmak istemişsin sanırım ama çok alakasız olmuş : )
Kusura bakma şu saatte hiç birşey anlamıyorum kafam güzel anlatmak istediğim zaten belli makara amaçlı yazdım mizahi bir biçimde dalga geçtim işte bazılarıyla ama siyasi konular yaşak bence hiç bölmiyelim zaten sabahtan beri içiyorum beynim zonkluyor
Silindi
Moderators
21.9001
afiyet olsun :) fenerbahçeden pek haz etmesemde tüm bu gününüz kutlu falan olsun
Fenerbahçem.. :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.