Arkadaşlar Şmdi ben bişiye taktımmı takan birisiyim :D Brt Mzrın yannda Bi ew oluor ML var olan Pc de server acınca işte bunn hangi dosyayla alakası oldunu bilmiorum ama Elinde Olan varsa bana 2D nni verdata.mul tiledata.mul static0.mul staidx0.mul dosyalarını yollarsa yada uo 2d nereden indirecegimi yada o ewi sildikten sonra orada oluşan Cukuru ve cıkıntıyı nasıl kaldırcamı söleyen olursa Sewinirim (.tile 10 (yükseklii) 01781 (cimen) taktini sölemeyin denedim olmuor :D:D Şimdiden saolun
Verdatasını beğendiğin bi serverın clientini indir, WinRarda gelir büyük ihtimalle..
Açtıgında Verdata.xxx(Her serverın kendine özel uzantısı) vardır, xxx i sil Verdata.mul yap adını.. Uo klasörüne at, default verdata olmasada beğendiğin bi verdatayı kullanacağın için sıkıntın kalmayacaktır..
(Bunları tiledata, static.. içinde uygulayabilirsin)
Ben öyle yapıyordum.. Uo yu tekrardan kurmaktansa :yes
bende öle yapıorumda bana 0 olanı lazım bide Şu skinsleri nasıl edilicez bi Topic felan bulamadım ya bilen varsa yardm etsin:D UO yu tekrar kurunca gelmior bide :D AoS dan 2D yi yüklüorum gelmior
Stadix0.mul Bende Var Hemide sıfır Eger Sorunun CozuLmemişse Sana upLoad EdebiLirim. ?
staidx0.mul la bi sorunumyok Verdata.mul :D istiyorum bide Şu..Prapedoll Karakter resmi felan ane Skinsleri nasıl editleye bilirim die sordum :D
O evin kalkması için Static0.mul ve Staidx0.mul değişmesi gerek yani Pyscho_Teller'e gidiceksin =)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.