BeyLer bakın 3. kez konu açıyorum şurda 1 niz düzgünce yardım etmiyorsunuz ve bu 2. mesaj gönderme yasağı biraz kötü oLmuş birdaha konu açmam gerekiyor ya bakın 1. Sounum bu ..



Bundan Sonraki ise burdan aLdığım scp Leri normaL oLarak sadece script dosyanın içine atıyorum bu öğLen bir hata yoktu şimdi scpLeri kabuL etmiyor mu artık ne yapıosa scp yok ortada deLi oLdum burda bi yardım istiyoruz kimse cevap yazmıyor yardım böLümünü neden açtınız ozmn arkadaşLar .. ?
Ben sadece yardım etmenizi istiyorum LÜTFEN
Yardım bölümüne yardım edilecek diye bir zorunluluk mu var ?

İşte sunucu açılmış ne istediğini doğru düzgün anlatmıyorsun ki ?

Scriptleri txt dosyası ıcıne kaydet uzantısını .scp yap Scripts dosyasının içine atacaktısn.Consolda da resync yapacaksın.
Spheredata.scp ve spherestatics.scp yi görmemiş.
Sphereyi daha yeni açtıysan oluşacaktır bu 2 script.
Nexima ordan öyLe demekLe oLmuyor işte yaptık onLarı oLmuyor o .scp fLndı fLndı resync yazmadım sadece 56b kadar da hataLı bir şey görmedim 6 yıLLık uo hayatımda !!!
6 Yıllık Uo Hayatında 56B Kadar Hatalı Bısey Gormedıysen 55 Serısını Kullan..Oda Isını Gormuyorsa Kendın 0 dan Bı Sphere Kodla


Bu hatalar ne ozmn ?

Kardeşim 55 i yapabilsem 56b yLe uraşmazdım bu kadar
konsola .savestatics yaz
savestatics.scp not found hatası düzelsin oyuna gir

.gouid (konsolda yazan uid=0400xxx vs numaraları yaz) teleport olcam o itemi sil diğerleri de düzelir
legos : Nexima ordan öyLe demekLe oLmuyor işte yaptık onLarı oLmuyor o .scp fLndı fLndı resync yazmadım sadece 56b kadar da hataLı bir şey görmedim 6 yıLLık uo hayatımda !!!

1. ismim nexima değil.
2. ordan öyle konuşmakla olmuyorsa demekki sana burdan konuşmakla yardımda edemem..
Yakşamlar..
Ya sorunum onLar deiL asLında scpLer neden oLmuyor tek sorunum bu scriptLerin hiç biri mi oLmaz yahu
legos : Nexima ordan öyLe demekLe oLmuyor işte yaptık onLarı oLmuyor o .scp fLndı fLndı resync yazmadım sadece 56b kadar da hataLı bir şey görmedim 6 yıLLık uo hayatımda !!!

@Nexiel
Bu Lafı Sana Soylemedı..Nexıma Senden Once Msj Atmıs,Ona Yazdı..Galıba Bı Yanlıs Anlasılma Olmus..
Doğrudur özür dilerim..
Hallettik biz sorunu aramızda iyi akşamlar..
legos, yaklaşımınız pek iç açıcı değil, fakat size yardım edeceğim. İlk ss teki sorunlarını çözdün sanırım. 2. ss teki hatalar ise şudur,

Örneğin bir ev kurdun, ve senin çantana evin anahtarını koydu. Bu anahtarın bu evin kapısını açması için, linkli olması gerekiyor doğal olarakta linkleniyor. Sen evi kaldırdın, anahtar çantanda duruyor, save aldığın anda anahtarın linki ev ve evide kaldırdığın için, emulator bu hatayı veriyor. Yani önemli bir hata değil.

6 yıllık uo hayatım demişsin 56 çıkalı 1 sene oldu bu hatanın üstesinden gelmen gerekirdi. Neyse senin hayatına yorum yapmak bana düşmez.

Teşekkürler

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.