bu başlık altında sizin tepkinizi ölçmek, fikirlerinizi almak, ve projemden haberdar olmanızı istedim. Bildiğiniz gibi yenide olsa ağırlıklı olarak runuo konu moderatorunuzum; sağolun pek yormuyosunuz beni ama olsun :)

Bu sitede ki bir çok üyemiz runuo ya başlamak istiyor yada başlamışta bırakmış, yada hala oyniyan üyeler. Yada daha başlamadan arkadaşları tarafından "başlama dandik" dediği için bırakan üyeler. Bazıları da toptan bırakmış olan ultimanın yeni oyuncu seviyesini beyenmiyen oyuncular.

Artık yeni sunuculardaki "sistemler" bölümünü ezberlemekten ph seviyesini tahmin etmekten bıktınız değil mi?

Kas kas kas, hacklen veya sunucu kapansın :)

peki şöyle birşey olsa Developer (geliştirmen)ligini benim yaptıgım runuo yeni ve soluk verici sistemler,haritalar ile hazırlanmış 2 adet büyük lojistik ile uğraşan firmanın ana sponsor kadrosunu oluşturdugu bir sunucu açılıcak desem. Ve bu ultima online sunucusunu hazırlayan community/kuruluş un daha önce internette gerekse oyun dalında gerekse forum/paylaşım platformları dalında gerekse yazılım dalında birçok referansa imza attığını söylesem, böyle yeni sistemli,runuo ve uzun süre açık kalıcak bir sunucu da oynamak istermiydiniz? ve sakın yapmayın yada bence şu sistemi de ekliyebilirsiniz dediğiniz bir sistem var mı? Yada oynamak istemiyorsanız bunun nedeni nedir?

zaman ayırdığınız, yapıcı görüş ve eleştirileriniz için teşekkürler.
Run uo playerı oldum ve şu sıralar da öyleyim. Hoşuma gider. Sistem olarak (her sistemi bildiğim söylenemez ) her serverda olanlar gayet kafi kalanı sizin yaptığınız oylamalarla devreye sokulabilir. Yani hazır bir seçenek sunarsanız iyi olur :)
Sistemleri aslında 2.planda tanıtmak istemiştim, altyapıyla ilgili yorumlarınız benim için daha önemli oyuncu kalitesi vs.
Açıkçası Runuo player tabakası zaten seviyeli kesimden oluştuğu için server taş topraktan olsa yine oynanır. Ki dedğiniz sponsorluklar vb olaylarla dahada kaliteli hale gelebilir :)
Runuo da bazı sunucular çok seviyesiz, biz 7 sene öncesinin kalitesinden bahsediyoruz. Sponsorluklar ayrı bir şey;

Paralı pvp turnuvaları guild savaşları olabilir.
Velhasıl açılırsa benim hoşuma gider :)
Başarılar..
Başarılar.
Başarılar ;-)
Ben daha çok yorum sormuştum aslında okusaydınız keşke :huh
Master
59.2997
Orjinal korunarak güzel bir şeyler ortaya çıkartılabilirse ve iyice tanıtılıp gerçekten iyi yönetilirse RunUO oyuncuları kadar Sphere oyuncularının da ilgisini çekebilir diye düşünüyorum. RunUO'ya başlamak isteyipte gerek ortamların sağlanmadığı ve gerekli tanıtımların yapılmadığı için başlayamayanlar mevcut. Bu oyuncu kitlesine ulaşabilinirse güzel olabilir.

Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim,

orjinallik şu an tüm sunucularda mevcut biz yeni bir tür peşindeyiz bu nedenle klasiğe bağlı kalmicağımızı baştan belirteyim. Ortam ve tanıtım konusunda çok haklısınız.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.