Hala istediklerimi yapıcak bi world builder bulamadım.Yaş önemli olmamakla beraber profosyonel bi world builder arıyorum.İletişim adem._.123@hot.
Ne kadar ücret vericeksin?
Bi ücret deil serverda plevel7 ücretsiz olarak...
işime yaramaz ozaman
5 liraya bir world yapılır !! :P Şaka bir yana world builder'ın para almasına gerek yok. Statik yapmak günümüzde artık çocuk oyuncağı haline geldi. Hayal gücü olan ''inside uo'' ile 1 saatte yapar. Zama sana önerim ''inside uo'' adlı programı indir oradan kendi hayal gücüne bırak.. Kullanacağın komut sadece '' .tile x xxx '' ''.nuke color xx'' veya yahut ''.nuke move x''
Uğraşmaya başladım zatende böle bi profosyonellik çok güzel şeler ortaya çıksın istiyorum anlatabildim mi
gerçek world builderlık 2 itemi staticte kaydetmek değildir :)
tile ile nuke color ile yapılan alanları görüyoruz matah birşey yapmış gibi koyuyorlar bir de.. her yer tile ile yapılmış.. abzürt gerçekçilikten uzak renkler enteresan oluyor gerçekten.. tortugaya katılıyorum bu yüzden..
o yüzden arıyorum ya bende :utangac1
Sphere & Client kullanarak world builderim diyen adam zaten worldbuilder değildir sadece alan yapar.. Harita yapamaz. Alternatif programları denemeniz gerek
Öyle zatende bu işi en iyi stormy yapıyor. Ben şahsen çalışmalarımı client & sphere & insideuo ile yapıyorum. Gayet hoş tasarım ve orjinal şeyler çıkartabiliyorum.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.