arkadaşlar bu arayüzleri nasıl hangi programla yapıyorsunuz link verebilirmisiniz okadar aradım netten hiç bişey bulamadım.veya hazır arayüzlerin oldugu bi site biliyormusunuz?
PS ile yapılıyor. Siteleri unuttum bir ara çok giriyordum ama hep aynı paderdoll'ler var
ps? açılımı ne öyle aratayım
PhotoShop
uo-deskop die bir site vardı sanırsam ama tam ismini bilmiyorum birde --> siteyi arap yada iranlı felan birisi hackledi galiba :D
biliom onu onlar çok klasik
ya photosophu inidrdim fakat kuramadım :D yüklediğim zaman pc kapanıyor hala nedenini anlamadım sizde link varsa koyarmsnz photoshopun
Pcn kaldırmıyor Olabilir Bu arada Axons Birşey Sormak İstiyorum Papardoll yaptığımda verdatama atınca O arkadaki siyahlık varya olmuyo xD Hani saydam oluyo arkası görünüyo onu engellemek icin napabilirim ?
aha yükledim peki bu arayüzleri falan yaparken en ve genişliği nekadar alıcaz ve bunu oyuna nasıl koyucaz koymayı biliyorumda bunları ben mul olarak yapmak istiyorum o nasıl olcak?

not:programı açarken serial istiyor bilen varmı?
onları MUL olarak diyil BMP resim olarak yapacaksın gump editörle patchliyeceksin örnek paperdoll 2000 2001. sıralarda yer alırlar...
https://www.uo-desktop.uoo.ru/elven_e.htm

bu siteden yaklaşık 4-5 tane bulabilirsin ama hep bilindik arayüzler sen yinede bi bak sağ taraftaki desktop sekmesinden bulabilirsin bir dönem bende burdan faydalanmıştım beetle v.s gibi binekler 1.5 - 2 sene önce daha öyle yaygın değilken burdan bulabiliyorduk.

ama bana sorarsan en iyisi budur

https://uo-desktop.uoo.ru/pics/screen_celtic.jpg
https://uo-desktop.uoo.ru/files/celtic_desktop.zip
ben burayı biliom zaten bunlar berbat bi zamanlar slayer vardı öyle işte :) nese ben photoshopta yapıom baya güzel oldu artık onları yaparım yalnız gump editörde çantanın kodu nedir?
Xariyla : Pcn kaldırmıyor Olabilir Bu arada Axons Birşey Sormak İstiyorum Papardoll yaptığımda verdatama atınca O arkadaki siyahlık varya olmuyo xD Hani saydam oluyo arkası görünüyo onu engellemek icin napabilirim ?
Siyah yerine transparan mı oluyor ?
evet o sorun bende de var arka siyah olmuyor saydam gibi olluyor



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.