adamin teki yerden bişe çektiğinde , ceset lootladığında , birisi KENDİSİNE inpor,corpor,vasflam attığında client hata veriyor ve kopuyorum. Bilgisayara format attım, uo'yu sildim başka versiyonları yukledim fakat ne yaparsam yapayım bu sorun düzelmıyor. Belki aranızdaki bazı arkadaşların başına gelmiştir düşüncesiyle bu konuyu açıyorum. Sizden ricam lütfen bana yardım edin yoksa bilgisayarı kıracağım. Yardımını esirgemiyecek olan siz değerli arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim. İyi günler, iyi oyunlar, iyi forumlar...
Trojan yemiş olabilirsin.Bu trojan Yerel Disk D'ye de bulaşmış olabilir.C ve D'ye birlikte format at.
server de sorun yoktur sorun sendedir yada ultima yı baştan kur
Merhaba,
Bu sorun alealen nedenlerden benim başımada gelmişti. Kendime damage spell attığımda oyun kapanıyordu.
Önce emulator sürümünü değiştirmeni öneririm. Prerelease sitesinden değilde sphereserver forumlarında yer alan en son versiyonudur. Yine devam ederse Sayın Nemesis in dediği gibi oyunu baştan kurmalısın.
arkadaşlar öncelikle yardım etme isteğiniz için teşekkür ederim. ama ne emulator sürümünü değiştirmekle ne de oyunu yeniden kurmakla bu sorun aşılmıyor. çünkü sayısız defa denedim. başka çözüm yolları bilen varsa ricam bana yardım etsin. iyi günler..
farklı bir sunuc da denedin mi?
heryerde aynı. zaten biliyorum sorun serverlarda değil. kac tane serverda oynadim sorun hep ayni. sanırsam bilgisyarla ilgisi var fakat ilk aldıgımda bu sorun olmuyordu. işte demek istediğim format atsam bile geçmiyor. n'apmalıyım ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.