Ayrıca O Viedodaki edit değilim gülüm benim
benim serverda düzenli olarak quest yapılmakta hergün quest yapılmakta Eğer sunucumda oynarsan emin ol 2 gün icinde oresimdekilern 4 katını koyarsın
bana öyle sacma sapan sabaha kadar kastığınız vieodlara gelmesinler bana dam gibi benim edit bastığımı göstersinler Sunucuda bir şey bulamıyonuz kastığınız itemlerimi gösteriyon golem deedlerin ne işi var bankasında ozamaman
artı o gösterdiğin binekler ise sunumuzda herkezde bol ca bulunmakta emin ol canım benim Nerde NEro Steed nerde Dragon Steed ? bunlar yoksa konuşmucaksın Gem sistemini oku + ganimeti oku + Questten hergün 10 larca gem taşi verilmekte
ah ah daha cok bulmaya calışırsınız siz
yumurtaları sayma level sistemidnen 10 adet yumurta cıkmakta koc...Kendinle karıştırma beni muratcaığım sağlam bişiyle gel öyle millet kasıp ss cektirip gelme...
Artı unutma sunucu 7 aydır acık..
Ayırca şundua söleyim o gösterdiğin binekleri benim serverda oynayan playerlar kat kat koyarsa hic şaşırma volcanic steed poison steed Death steed gibi binekler serverimda bolca bulunmakta....Ama Nero Steed ve Dragon Steed ise bunlar server değerli olduğu icin kimsede doru dürüst yoktur..Unutma Akıllı Olucaksın....Adam gibi viedolarla gel salakca viedolarda gelme kocum he birde şunu unutma burasi eva değil burasi nero pvp bak baklaım şuana kadar genconun edit bastığına dair vieodlara varmi ? yada olucakmı olamaz cünkü bizler player gelsin diye millete item vermiyoruz vermerizde benim sunucumda sadece 2 gün takıl o bankadakilerin 3 katı olur doğal olarak questte mutli charla 5 char sokuyorlar doğaldır öyle olmasi da o bankadaki itemler sunucuda şuan en düşük bineklerdir.Demekki ben sana benim sunucumda uzun süre oynayan kişilerin fotoalarını atayım ağlarsın..Koc....
Abi demiş de bilmem ne demişte.Beni orasini ilgilendirmez kardeşim Senin gibi vps 30 tl ödemiyorum aylık
Ayrıca şunuda sana belirteyim o resim deki Guild girmememin nedeli ise hata vardı guildde oyüzden girdim normalde girmiyorum ama bunu cekip salakca ss cekip foruma koyanda tek sensin
Bişiler bulamıyonuz böle sacma sapan ssleri cekip foruma koyuyorsunuz okadarda gülüyorum size.Diğer nedenim ise Video lardaki bankaları göstermekte bişi değildirki o gösterdiğiniz itemler zaten suncuuda bolca bulunmakta...Bana video adam gibi göstericeksin Nero Steed -Dragon Steed olucak diğer binekler gösterme koc...BUlamınca salakca video lar cekip aptal aptal koymakla olmaz...Unutma İlk defa guild giren owner ss cekip fotoyu foruma koyan ve edit budur diye salakca resim ekleyen adam ilk defa seni gördüm tebrik ediyorum..Forever Nero Pvp BU akşam questte gelir bakarsın binek deed ve 5 adet gem verilcek bak bakalım.Kısaca sana şunu söleyim orda 1 adet NEro Steed var 6 adette Dragon Steed bunlarin hepsi Ganimet Dungeondan cıkmaktadır..
Ah ah orada 1 adet nero steed olan edit oluyorsa demekki ben bişi bilmiyom