Paylaşım için teşekkür ederim.

Ancak düzeltmek istediklerim var.

1-Soru)Axısı Actıgımda Item,Spawn,Travel vb Gıbı Yerlerın Lıstelerının Bos Oldugunu Goruyorum..Napmalıyım??

56b'de eski sürüm axisler sorun veriyor. Doğru ancak mul dosyası açıp içine ıvır zıvır atmalısın sonra yeni profil flnda filanda baya şey yazmışsın. Güzel ama bunlara gerek yok 55r4 versiyon bir sphere kurup ona uygun scriptler attıgımızda DEFAULTseçeneğine basarak Traveldır , Spawndır , İtemdir alayı geliyor.

2. Olarak artık axisle static yapan kaldı mı kaldıysa ben mi fazla hızlıyım bilmiyorum. Multool diye bir program çıkarmışlar.
Boş bir sphereye alanları yaptıktan sonra multools ile en fazla ama en fazla 5 sn içinde static yapar.
Axisle ugraşana kadar zaman kaybı. Neyse axisten static silmeyi sölemişsin. Onada bir cevabımız olur :P

Yanlış anlama sadece zaman kaybını azaltmak için bu yazıyı yazma gereksinimi duyuyorum. Orda Clear Static var multool'da. Oraya kordinatları girdinmi rahatca silersin ordanda iki saat Axisten yer arıyacagına gir spherene al kordinatını sil sence mantıklı değil mi :)

Neyse son olarakta Multool kullandıgımız zaman senin yaptıgın mekanlarla , Mapteki mekanlar birbirine karışma ihtimali söz konusu bile değil. Ondan hem zaman kaybından kaçınmak için hemde en kolay ve en kaliteli bir şekilde alanlarımızı Mape aktarmak için Multoolu kullanmanı tercih ederim.

Saygılarımla..
Tamam Iyı Guzel Yazmısında Ben Senın Ilk Sorunu Soylıyım 55 Serısınde Oyle Bı Sorun Yok Benım Bahsettıgm 56B Serısı Icın..

Ayrıca Axıs Kullanan VaRmı Demıssın Mooltool Warken..Mooltoolda Sadece Bellı Alanları Sılebılırsın..O Kordınat Arasında Ne Var Ne Yoksa Sıler..Fakat Axıste Yanlıs Bıseyı Statıcklesen Bıle Sılmen Icın Butun Yapıyı Sılmene Gerek Yok..Lısteden Istedıgını Secıp Sılebılıyrsun..Yanı Ikısı Cok Farklı..Cok Uzun Suruyo Dıye Soylemıssın Saatlerce Ugrasıp Yaptıgın Statıctekı Hatayı Sılmek Icın Komple Yapıyı Sılmekmı Yoksa O Hatayı Cıkartıp Statıcs.new Dosyasını Mula Cewırmekmı Daha Zor..
Bütün yapıyı silmene gerek yok o alanı tam oldugu yeri silmek için kordinatları daraltırsın. Geri kalanları tekrar koyarsın silinenleri staticlersin.
ama arkadaşlar multool hata veriyo
Sende Hem Axıs Hem Mooltul Hata Verıyor Demı..Bence Senın Bılgısayarda Baya Bı Problem Var..
hayır programlar pc ye ezik kalıyo pc vista:D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.