ben serverdeki grafikleri deiştirmek istiyorum sag tarafta karakter gosterim yerini falan spheredn nasıl degiştirebilirim acaba?mesala baska bir serverin gorunumunu falan koymayı arklar yapıoduda bn unuttum;-)
Bu konu Kargasa tarafından düzenlendi(2009-10-03 22:53, 15 yıl önce)
Beğendiğin sunucunun dosyasını indir ve dosyaların içindekileri bir klasöre çıkar. Mesela diyelim beğendiğin sunucunun dosya uzantıları ''.asd'' . Çıkarttığın dosyada ki verdata.asd'yi alıyorsun ve onu verdata.mul olarak değiştiriyorsun. Kısacası uzantısını değiştiriyorsun. Sonra ultima online klasörüne at ve evden sphere ile açtığın sunucuda verdatan o olsun =) Yalnız dosya hazırlarken, o verdatayıda ekliyorsun.
indirdiim sunucu connector se napcam dosya deilse connectorun icindekileri klasore nasl cıkarıcam:)cıkarıorm ama verdata falan ıcıkmıor!! senide cok urastırdım kardes ama iste orenme hırsı:)yardım please
Bu konu Kargasa tarafından düzenlendi(2009-10-03 23:14, 15 yıl önce)