Serverimizda Playerlar için banka sorunu oluşuyor belli bir item hacminden Sonra bankaya item koyamadklarını söylüyorlar bu hacmi nasıl Arttırırz ?
sphere.ini de alttaki ayarlar


// Maximum number of items allowed in bank / / Maksimum item sayısı
BankMaxItems=

// Maximum weight in stones allowed in bank / /Maksimum ağırlık
BankMaxWeight=
@tahsinn.77

konuyu yanlış yere açmışsınız. Açılması gereken yere taşıyorum.
Silindi
Adept
0.8
Bunu bilmeden sunucu açmaya yelteniyorsunuz :)
Luciana : Bunu bilmeden sunucu açmaya yelteniyorsunuz :)
valla pes. 2'nizde hazır kıtasınız :)
Hazır kıtadan kastettiğin terslemek ise eğer, Sphere.ini temel ayarlarını yapamayan kişiler sunucu açınca doğal olarak tepki göstermek gerekiyor ki bugün ki halinden daha kötü duruma gelmesin bu oyun.
sonuçta yardım istiyen birini , öğrenmeye çalışan birini terslemek uygun değil kanımca. Öğrenmenin zamanı ve yaşı olmaz arkadaşlar. Siz bu şekilde buraya gelen kişileri terslerseniz biz kapatalım bu siteyi. Bizide düşünerek hareketlerinizi , sözlerinizi şekillendirirseniz iyi olur.
DESPERATE : sonuçta yardım istiyen birini , öğrenmeye çalışan birini terslemek uygun değil kanımca. Öğrenmenin zamanı ve yaşı olmaz arkadaşlar. Siz bu şekilde buraya gelen kişileri terslerseniz biz kapatalım bu siteyi. Bizide düşünerek hareketlerinizi , sözlerinizi şekillendirirseniz iyi olur.

eski konulara göz atarsan öğrenmek isteyen gerçek kişilere yardımcı olduğumuzu görüceksin ;) aralarındaki fark ise birileri gerçekten öğrenmek istiyor, birileri ise ellerine geçirdikleri script pack ve "0" script bilgisi ile sunucu açıyor ve daha sonra buradan yardım bekliyor. İşte hal böyle olunca da öğrenme ve öğretme amacından sapıp bu oyunu daha berbat hale sokuyor. ;)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.