Arkadaslar Clıent 5,0,7 Yukledım..Ilk Once igrping.dll Hatası Verdı Indırdım system32 ye attım Sonra Bınkw32.dll Istedı Onuda INdırdım system32 ye falan Attım Olmadı Sonra Ultıma Klasorune Atıyom Olmuyor..Napıcagımı Sasırdım..Bu Konu Ile Ilgılı Bılgısı Olan Varmı Acaba..

U-Ser
0.1
Clienti uonun içine at çalışır..

Yaptım Okadarda Degıl..Olmuyo Iste

U-Ser
0.1
Bende çalışıyor... O istediği .DLL dosyalarını uonun içine atıp denedin mi?

Ewt Denedım Ama Olmuyor..Nereye Attıysam Kabul Etmedı..

U-Ser
0.1
UO'yu yeniden kurdun mu hiç?

Hayır..Kurmadım Kursamda Makınada Deepfreeze Oldugu Icın Deneme Olarak Sılıp Yenıden Ykluyorum Reset Attıgımda Normal Eskı Halıne Gerı Gelıyo.O Yonden Sorun Oldugunu Sanmıyorum..

U-Ser
0.1
Hayır bi kur belki düzelir bakımından sormuştum ama... Bir dene istersen...

Novice
-13.9
Cevap : ( Ultima Online Mondain's Legacy )

U-Ser
0.1
Bende AOS yüklü ama 5.0.7 çalışıyor?

edit: pardon unutmuşum arkadaşımdan ML almıştım :selektor

Bendede Ml Yuklu Ama Olmuyor..

Novice
-13.9
Sende bir bozukluk var o zaman :O_o

Onu Halletım Ama Sımdı Boyle Hata Verıyo


ERROR:198:Bad Login 4 (Timeout / Wrong encryption)
21:49:198:Client disconnected [Total:0] ('127.0.0.1' 0/0)

Oyuna Gırmıyo..Accyı Bıle onaylamıyor..Sphere.ınıden Autoresdıspı 5 yapıyorum ama Hala Ml=no Dıye Gozukuor

Silindi
Apprentice
0.0
C: ye gir Windows dosyasına gir CTRL + A yap hepsini seç sonra Shift + Delete Yap sorun çözülür

Ne Dıyosun Kardesım Sen..Neden Cok Bılmıslık Taslıyorsun..Madem Cok Bılıyosun Cevabını Soylesene..Egerde Bılmıorsan Sacma Sapan Cevaplar Verme Gıt Kumda Oyna..Hadı Bakalım..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.