3 gündür senelerdir ayakta olan bir sunucuya saldırı yapılmaktadır.Bu sunucuya saldırı yapan kişi şeref kelimesinden yoksun kendini senelerdir bize adam diye scripter diye yutturan aciz kişilik tir.

O kişi ki o kadar ileri gidip saldırıları kesilmesini istiyorsanız benim şirketimin hostuna geçin diyebilecek kadar yüzsüzdür.Aynı kişi u-s de sanırım low mod şimdi it iti ısırmaz sunucudaki 300 kişi bu adamın ne mal olduğunu öğrendi kişi ve kuruluş adı vermiyorum azıcık yüzü olsa gelir zaten kendini burada savunur isteyenlere pm ile isim firma adı ve belgeleride sunarım.


Ayıp tek kelimeyle köpek bile senden daha saygın bir mahlukattır
Malesef bu saldırıyı gerçekleştiren firma, Host Maestro firmasıdır. Ve daha önce aynı yöntemle Erathia sunucusunu kendi bünyelerine katmışlardır. Bu bir iş profesyonelliği değil, sadece acizliğin göstergesidir.

Revolution sunucusu hosting firması TEKLAN, Host Maestro'dan gelen saldırılar sonucu gerekl davayı açacaklardır. Ve burunlarından fitil fitil geleceğinden eminim.

Ne yazık ki Revolution sahibi Tolga (Robert)'e bende yardım için Host Maestro sahibini davet etmiştim. Nereden bilebilirdim böyle olduğunu.
kimmiş o low mod? kesin bir kanıt yoksa haksız yere o kişiyi ve dolayısıyla bu siteyi zan altında bırakamazsın ki bizim low mod'larımızda host işi yapan yok bildiğim kadarıyla
low moddan kastı Neran'dır. David'in bu konuyla bir lakası yoktur. Yapan Erce'dir. David'in eminim hala haberi bulunmamaktadır.
Hostmaestro Mahkemeye Verilmişdir.. Bundan iyi Kanıtmı olur...
Acizliğin göstergesi bir olay.Umarım yasal yollarla gerekli cezayı alırlar.
Revolution Serverına Yapılan Saldırı Maestro nun acizliğini ve açgözlülüğünü ortaya çıkarmıştır Bilgilerinize...
Berkay 'nim':
mahkemeye veriliyormuş sanırım Robert, Teklandan yetkililer ile görüştüm
?
Robert:
evet
Adam bildiğiniz güvendiğiniz senelerdir pohpohladığınız Neran yapıyorsa bu işi iyice suyu çıkmış buraların
Knight Online;Leveli yüksek charracterler hacklenerek real para ile satılması çalınması.[Bu tür levelli oyunlar için geçerlidir]
Online web oyunları;Trojen bağlantısıyla kişisel bilgi hırsızlığı
Ve şimdide ULTİMA ONLİNE çoğumuzun ultima host diyince aklına gelen maestro şirketi geldimiz seviye devir ortada söyleyecek sözüm yok.
3 kelime ile açıklanır
Acizlik
Açlık
Terbiyesizlik
doğru söze ne denir.
https://www.ultima-strike.com/

bu başlıktan devam edebiliriz, bu arkadaşın cevap hakkı doğuyor.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.