Öncelikle Selam Arkdaşlar Adımda 97 yazdığını Biliyorum Çok Sayı Denedim Bi Bunu KJabul Etti :)

Şimdi Hemen Konuya Gireyim Ben İlk Baştan Beri Çok Uğraştım Bütün Scp Derslerini Okudum Okudum Bütün Arçları Öğrendim Komutları Öğrendim Ve Bir Server yaptım Kendi Scplerimi Kendim Yazdım Biliyorum Acemi İşi Diceksiniz Ama ben Acemiken Çok Çalışırım En Büyüğünü yapmayı Severim Bunu İçin Serverıma Ait Bi Kaç Resim Koyayım Dedim


https://s1.dosya.tc/files/b5m5Vw/SynixPvPShard.rar.html 

Buyrun Bakın Bu Servera Host İle Bi Kaç Küçük Scp daha Eklenirse Sonunun İyi Olucağını Düşünüyorum İlgilenen Varsa

[email protected]

Adresinden bana Ulaşabilir Hostuyla Beraber Atılırsa geri Kalan Scp Leri Ben Kendim yazmaya Yada Bulmaya Çalışacağım
Neyse

Orda Göreceksiniz Klösör İçin de İki Resim ve Farklı Alanlar Ben İki Alan Yaptım İkisinden Birini Beyendiğiniz Birini Seçip Onu Kulllanıcaz

Şimdilik Bu Kadar Ben Eklerseniz Clientimizide Yapık resimlerin İçinde Göreceksiniz Değişik Bi Program yaptık

Çok Uğraştım Bu Server İçin İnşallah Emeğimin karşılığını Alırım İyi Günler
Sponsor mu arıyorsun ? Pek anlaşılmıyor da.
Evet Öyle de Denile Bilir
Dosyayı indirmedim ama eger çalıştım diyorsan ve güzel birşey yaptım diyebiliyorsan zaten güzel birşeyler yapmışsındır :)

Aradığın sanırım bir host, bu konuda benim yardımım dokunmaz söyleyebileceğim tek şey bir çocuğun ufacık harçlıkları ile bile bir vps kiralayabilrsin :) başkalarına güvenmek yerine kendin halletsen daha güzel olur diye düşünüyorum(Herşeyi kendin yapmışsın host olarak başkalarının isminin görünmesi yerine yine senin adının görünmesi daha güzel olur diye düşünüyorum.)

Umarım emeklerini gösterecek hoş bir websitesi ile site kurallarına uygun şekilde reklam yapar ve yetiştirdiğin bu ağacın meyvelerini alırsın :)
Başarılar Dilerim...
(Birçok kişi gibi server ismi/reklamı yaparak kuralları ihlal etmediğin için teşekkür ederim :) )
Teşekkürler
Umarım aradığını bulursun.
aradığını bulman dileğiyle.
Resim diyerekten, bağlantı için gerekli olan mulları ve clienti koymuşsun :)

Ayrıca,belki kontenjandan sana bir düşük özellikli bir makina ayarlarım ve kendini kanıtlamana bir şans tanırım diye düşünmüştüm fakat mevcut MSN in bende engelliler listesinde zaten varolduğunu farkettim. Genellikle kolay kolay engellemem fakat ne yaptında ben engelledim, onu merak ediyorum şimdi :)

Neyse, başarılar...
murizh : para etmez :(

İnsanların emeklerini iyi ya da kötü bu şekilde yargılamaya hakkınız yok. Eğer ben daha iyisini yaparım diyebiliyorsanız buyrun yapın bizde sizi eleştirelim.

@efe97 Aceleci bir halin var gibi, daha iyisini yapmalısın. Ancak çalışma isteğine biraz özveri katarsan başarılı olabileceğini düşünüyorum, başarılar dilerim.
Yaptım Bile Baya scriptleri ben yazdım Servera Yeni evler Eklendi Ve İsterk Üzerine Lbr binek Ve Silahlarda eklene Bilir Server Daha İyi Oldu
Efe97 hevesini kursağında bırakmak istemem ama boşver, doğmasın bu server. Zamanını faydalı işlere yönlendir.Umarım ters bir tepki olarak anlamamışsındır.
Şimdi Arkdadaşlar Ben bu Oyunu İlk Abimden Gördüm Hep Player Oldum Hep Hayalim Bi Gm Olmaktı GerçekBi Serverda Bu yüzden Bu Kadar uğraştım Script yazmayı Öğrendim Dünyayı Tek Tek Düzenledim Hayalimdi Bu O Yüzden Bu İş İle İlgileniyorum
Sana ufak bir destek sağlayabilirim; koşullarıma uyabilip ve şartlarımı kabul edersen tabi... Proje büyük ihtimal tutmayacak fakat hevesin kalmasın.
Beyler Şimdi Bişi Sölicem Biz Bir Konu Üzerine Açtık Bunu Ama Başka Şeylerede Geldi ve Ben Kavgadan Pek sEven bi İnsian Deilim Lütfen bu konuya odaklaşalım
@efe97, Some_one ile iletişime geç. Takdir ettim ikinizi de.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.