Ben Bir Serverde Gm'yim , Atımın Rengini Değiştirmek İstiyorum ... Sadece Admin & Owner'mi yapabilir yoksa gm'lerde yapabilirmi ?

Ve Son Sorum Bütün Serverin Duyabileceği Bir Yazıyı Hangi Kodla Yazıyoruz ?

Teşekkürlr
Silindi
Banned
0
.xcolor 0551 yada baska bi sayı
.duyuru vs yada o serverin komutlarına göre değişir
boya olayı calısmıo
Bu bilgilere sahip değilken nasıl yetkili oldun oda ilginç tabi.
Novice
11.9
bunları seni staff alana sorsan daha mantıklı dimi ?
adam duyuru yapmayı bile bilmiyor bir tek pageleremi bakıyor ne? :S işin acaibi oınlara nasıl cevap veriyor :S
Ne biçim postlar bunlar ?? Arkadaşımız sizden yardım istemiş ve bazı şeyleri öğrenmek istemiş, siz ise yardım etmek yerine alakasız postlar atmışsınız. Sende ilk kez staff olduğun zaman tüm komutları biliyor değildin ya ? . Herşey yavaş yavaş ve zamanla öğrenilir. Lütfen böyle başlık açan kişileri kötülemek yerine birşeyler öğretmeye veya biryerlere yönlendirmeye çalışalım. Neyse;

@Dark

- Eğer herhangi birşeyi boyamak istiyorsan ''.xcolor(boşluk)(seçtiğin rengin id'si) '' Mesela örnek veriyorum ''.xcolor 01'' gibi.
Eğer bu komutlar çalışmıyorsa sunucu sahibi bu komutları senin plevel'e engellemiş. Ama yinede ''.info'' yazarak boyamak istediğin item'in üstüne tıklayıp ''color'' bölümünde ki rakamı değiştirirsen değişir. Pek iza edemedim ama umarım anlamışsındır.

- Her sunucunun kendine has bir duyuru komutu vardır. Bazı sunucularda .anons iken bazılarında .duyuru vb. şeklinde gider. Bunu sunucu sahibinden öğrenebilirsin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.