Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Merhabalar arkadaşlar,
Yeni bir sunucu açacağız, bağlantı programımızın güvenliğinin test edilmesini istiyoruz. Örneğin speed açılıyor mu yada çalışmayan bir yeri var mı, Kırılabiliyor mu gibi. Eğer client çalışmazsa hangi windows sürümünde çalışmıyor buda önemli.

https://www.ultimaci.tk adresinden clientimizi indirebilirsiniz.

Clientin bir iki özelliği var öyle çok şey yapmıyor, önemli özelliği UO Automap'ın aynısını yaptık oyundan haritanıza oyuncu ekleyebiliyorsunuz haritada görüyorsunuz. Haritayı oyunla ilişkili kullandırıyoruz. Diğer özellikleri işte Speed açtırmasın yetiyor zaten.




Haritaya oyuncu eklemek için oyundan .automap komutunu kullanıyorsunuz.



Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
Dün sabah saatlerin'de clientinizi test ettim speed hack çalıştıramadım fakat oyuna ilk girişimde yönetici olarak çalıştırmadığım takdirde dll hatası alıyorum bilginize.
İlginiz için teşekkür ederim, Peki kendiliğinden yönetici olarak çalışmıyor mu? Bir de hangi windows sürümünü kullanıyorsunuz?

Bazı işletim sistemlerinde programın kilitlenme ve çalışmama problemi vardı onarıldı.

Bu konu testerenecmi tarafından düzenlendi(2015-09-09 00:35, 8 yıl önce)
Windows 7 Ultimate 64bit kullanıyorum ve hayır kendi yönetici olarak çalışmadı ben çalıştırdım.
Yönetici olarak çalıştırma kısmını güncelledik. Bu arada Ucdebug.exe dosyamızda antivirüs uyarısı alıyormuşuz, uyarı başka uygulamalara bağlanmaya çalıştı şeklinde oldu. Dosyanın işlevi client dosyalarının çalışıp çalışmadığını kontrol etmektir. Güncelleyip tekrar yükleyeceğiz.
Maalesef speed açılmaktadır...Koruma sanırım ucdebug.exe üzerinde bulunmakta...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.